Suositeltu reitti
Vaasa
Matkusta suoraan Umea lautta, lennot
Umea
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Vaasa
Matkusta juna Kokkola
Kokkola
Matkusta lennot Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Matkusta juna Umea
Umea
Katso hinnat
Vaasa
Matkusta juna Kokkola
Kokkola
Matkusta lennot Kramfors
Kramfors
Matkusta juna Umea
Umea
Katso hinnat

Miten päästä Vaasa Umea lautalla ?

Etsitkö täydellistä Vaasa Umea lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Vaasa Umea on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Vaasa Umea voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Vaasa Umea -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Wasaline tai Vaasanlaivat, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Vaasa Umea -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Wasaline tai Vaasanlaivat laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Vaasa Umea sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Vaasa Umea lauttatietoa

Lähtösatama
Vaasa
Suomi
Saapumissatama
Umea
Ruotsi
Etäisyys
106 km
Lauttayhtiöt
Wasaline, Vaasanlaivat
Ylitysten tiheys
11 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Vaasa Umea: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Vaasa Umea, lippujen hinnat vaihtelevat 40 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 147 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Vaasa - Umea, on 92 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Vaasa - Umea on 3 tuntia 44 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia saapua Umea, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Umea 3 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Vaasa satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Umea lähtee Vaasa satamasta klo 22:00.

Keskimääräinen hinta Vaasa - Umea-lauttaristeilylle.
92 €
Lauttojen hintaluokka Vaasa Umea (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
40 € - 147 €
Keskimääräinen ylitysaika Vaasa - Umea
3 tuntia 44 min
Ensimmäisen Umea menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Umea
22:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Umea
00:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Umea
23:00

Miksi ottaa lautta Vaasa Umea?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Vaasa Umea kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Umea. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Vaasa Umea on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Vaasa ja Umea välisen matkan aikana voit käydä Wasaline tai Vaasanlaivat -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Umea täynnä energiaa.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Wasaline tai Vaasanlaivat lautalla nautit sujuvasta lähdöstä Vaasa ja purjehdit alle 40 km/h nopeudella Umea. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Umea niin nopeasti!
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Vaasa ja Umea väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mistä lähtevät lautat Vaasa? Mihin laivat saapuvat Umea?

Lähtösatama Vaasa

Wasaline tai Vaasanlaivat lautat lähtevät Umea seuraavista Vaasa satamista:

Vaasa
Kartta

Saapumissatama Umea

Vaasanlaivat tai Wasaline alukset saapuvat Umea seuraavista satamista:

Umea Holmsund
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Vaasa ja Umea välillä?

Jos haluat matkustaa Vaasa ja Umea välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Wasaline tai Vaasanlaivat, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
Wasaline harjoittaa lauttaliikennettä Ruotsi ja Suomi, mukaan lukien lauttaliikenne Vaasa ja Umea satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vaasa-Umea -hintoja ja varata Wasalinein lipun Vaasa ja Umea välillä. Wasaline liikennöi Vaasa Umea 11 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 30 min. Lisätietoja Wasalineistä
4 tuntia 30 min
11 ylitystä viikossa
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
Vaasanlaivat harjoittaa lauttaliikennettä Ruotsi ja Suomi, mukaan lukien lauttaliikenne Vaasa ja Umea satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Vaasa-Umea -hintoja ja varata Vaasanlaivatin lipun Vaasa ja Umea välillä. Lisätietoja Vaasanlaivatistä

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Vaasa Umea, Vaasa ja Umea välisen 106 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Vaasa ja Umea välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Wasaline ja Vaasanlaivat). Tällä hetkellä Vaasa ja Umea välillä on 11 ylitystä viikossa.

Reitillä Vaasa-Umea liikennöi 2 lauttayhtiötä: Wasaline ja Vaasanlaivat.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Wasaline, Vaasanlaivat.

Vertaa ennen varausta Wasaline, Vaasanlaivat hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Vaasa Umea -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Vaasa ja Umea välisen matkan aikana matkustat 106 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Vaasa Umea, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 40 € - 147 €. Havaitsemamme keskihinta oli 92 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Vaasa klo 08:00 kohti Umea.

Viimeinen lautta Umea lähtee Vaasa yleensä klo 22:00.

Millainen on Vaasa ja Umea välinen lauttamatka?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Vaasa ja Umea välinen merimatka. Jotta voisit paremmin tutustua kokemukseen, jonka saat Vaasa Umea -risteilyllä Wasaline tai Vaasanlaivat laivoilla, olemme esitelleet matkan eri vaiheet Vaasa laivaan noususta Umea tapahtuvaan laivasta poistumiseen. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Vaasa ja Umea.

Valmiina laivaan nousuun Vaasa

Ennen kuin lähdet Vaasa Umea -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Vaasa satamassa / Vaasa lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Wasaline tai Vaasanlaivat) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Vaasa ja Umea väliselle reitille. / Mene Vaasa lauttaterminaalin Vaasanlaivat tai Wasaline:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Umea menevään laivaan nouseminen / Vaasa lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Vaasanlaivat tai Wasaline:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.
Elämää Vaasa ja Umea välisellä lautalla

Wasaline tai Vaasanlaivat laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Umea on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Umea:

  • Lähestyminen Umea satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Kiireessä ei ole mitään järkeä. Nauti sen sijaan saapumisesta Umea satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Umea satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Umea tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Umea läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Umea alkaa toden teolla!
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika