Miten päästä Alankomaat?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Alankomaat, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Alankomaat.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Alankomaat ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Amsterdam, Rotterdam, Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg tai Groningen.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Alankomaat, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten FlyBE, Vueling Airlines, Transavia.com, Thalys, PKP Intercity, Eurostar, Stena Line, DFDS Seaways, P&O Ferries, FlixBus, Eurolines CH ja Eurolines, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Alankomaat

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Alankomaat, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Thalys, PKP Intercity ja Eurostarn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Utrecht, Eindhoven tai Tilburg kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Alankomaat

Bussilla matkustaminen Alankomaat on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. FlixBus, Eurolines CH ja Eurolines-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Amersfoort, Arnhem tai Enschede, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Alankomaat

Lentäminen Alankomaat tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Amsterdam, Rotterdam tai Haag. Lentoyhtiöt, kuten FlyBE, Vueling Airlines ja Transavia.com, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Alankomaat

Matkusta Alankomaat
Etsi ja löydä lippuja Alankomaat
Etsi majoitusta Alankomaat

Tiivis opas matkustamiseen Alankomaat

Alankomaat on pieni maa Luoteis-Euroopassa, joka on kuuluisa tulppaaneistaan, kanaaleistaan, tuulimyllyistään ja herkullisista juustoistaan. Jos suunnittelet vierailua Alankomaihin, tässä on joitakin tärkeimpiä nähtävyyksiä, jotka sinun kannattaa nähdä.

Amsterdam on Alankomaiden tunnetuin kaupunki romanttisine kanaaleineen ja kiehtovine museoineen, kuten Van Goghin museo ja Rijksmuseum. Voit myös vierailla Anne Frankin talossa, jossa Anne Frank perheineen piileskeli toisen maailmansodan aikana.

Haagissa sijaitsee Alankomaiden hallitus. Siellä asuvat myös kuningas Willem-Alexander ja kuningatar Maxima. Haagissa on monia museoita, kuten Mauritshuis-museo, jossa voit nähdä Vermeerin kuuluisan "Tyttö helmi" -teoksen.

Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki ja merkittävä satama. Nauti panoraamanäkymistä kaupunkiin Euromastin tornista tai käy Boijmans Van Beuningenin museossa, jossa on impressionistisen ja modernin taiteen kokoelma.

Alankomaat on kuuluisa myös tuulimyllyistään ja tulppaanipelloistaan. Lissen Keukenhof on yksi maailman suurimmista tulppaanipuutarhoista, ja se houkuttelee tuhansia kävijöitä joka vuosi. Voit vierailla myös Zaanse Schans -museossa, jossa pääset tutustumaan perinteiseen hollantilaiseen elämään.

Alankomaat on kuuluisa myös juustoistaan. Goudassa voit vierailla juustomarkkinoilla, joilla juustoa myydään aivan kuten ennen vanhaan. Voit myös vierailla Goudan juustomuseossa, jossa voit oppia lisää juustonvalmistuksen historiasta Alankomaissa.

Mitä tulee liikenteeseen, Alankomaissa on erinomainen juna- ja bussiverkosto. Junat ovat nopeita, mukavia ja luotettavia. Jos haluat säästää rahaa, voit valita halvemmat alueelliset junat. Pidempiä matkoja varten on myös yöjunia.

Myös bussit ovat kätevä ja edullinen tapa matkustaa Alankomaissa, erityisesti kaukaisempiin kohteisiin. Liput voi ostaa bussista tai etukäteen verkossa.

Alankomaissa on myös erinomainen pyörätieverkosto, joten se on ihanteellinen maa pyöräilyn harrastajille. Voit vuokrata pyörän monissa kaupungeissa ja kylissä tai käyttää pyöränjakopalveluja.

Alankomaat on viehättävä maa, jossa on historiallisia kaupunkeja, romanttisia kanavia, tuulimyllyjä, tulppaanipeltoja ja herkullista juustoa. Liikenneverkosto on kätevä ja luotettava, ja pyöräily on hauska tapa tutustua maaseutuun.

Etsi ja löydä lippuja Alankomaat
Etsi majoitusta Alankomaat

Matkusta Alankomaat Suomesta

None
None
None
None