Matka kohteeseen Dortmund - Löydä parhaat tarjoukset

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

Dortmund: Suosituimpien reittien TOP 5

Hampuri
Dortmund
Saksa, Hampuri
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Deutsche BahnFlixBus

Palvelu alkaen Hampuri että Dortmund (284 Kilometriä Deutsche Bahn tai FlixBus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Juna tai Bussi... Voit valita 2 kuljetusmuodon välillä.

  • Hanki hinnat
Köln
Dortmund
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Deutsche BahnFlixBusADAC PostBusOnebus

Palvelu alkaen Köln että Dortmund (73 Kilometriä Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus tai Onebus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Köln että Dortmund: Juna tai Bussi.

  • Hanki hinnat
Frankfurt am Main
Dortmund
Saksa, Hesse
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Deutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Palvelu alkaen Frankfurt am Main että Dortmund (178 Kilometriä Deutsche Bahn, FlixBus tai ADAC PostBus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Frankfurt am Main että Dortmund: Juna tai Bussi.

  • Hanki hinnat
Düsseldorf
Dortmund
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Deutsche BahnFlixBusADAC PostBusOnebus

Palvelu alkaen Düsseldorf että Dortmund (57 Kilometriä Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus tai Onebus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Juna tai Bussi... Voit valita 2 kuljetusmuodon välillä.

  • Hanki hinnat
Berliini
Dortmund
Saksa, Berliini
Saksa, Nordrhein-Westfalen
Deutsche BahnFlixBusADAC PostBusOnebus

Berliini Dortmund matka, jonka etäisyys on 422 Kilometriä, ylläpitää Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus tai Onebus.

Juna tai Bussi... Voit valita 2 kuljetusmuodon välillä.

  • Hanki hinnat

Kuinka mennä bussilla Dortmund ?

Vinkkejä halvemman bussin löytämiseen kaupunkiin Dortmund

Vaikka bussikuljetus on jo taloudellinen tapa päästä Dortmund aina on tilaa vielä pienemmille säästöille.

Älä viivytä lippusi varaamista Dortmund

Kun löydät edullisimman hinnan Vivanodasta matkallesi Dortmund alkaen Hampuri, Köln, Frankfurt am Main, Düsseldorf, Berliini, Bryssel tai Dresden esimerkiksi valitse se ja sinut ohjataan ADAC PostBus, FlixBus tai Eurolines-kuljettajan verkkosivustoon. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, koska hinnat voivat nousta nopeasti!

Matka kohteeseen Dortmund olla joustava päivämääriin

Jos sinulla ei ole tarkkaa päivämäärää mennä Dortmund bussilla, on parempi testata useita päivämääriä välttämällä viikonloppuja, koska liput alkaen Dortmund ovat usein kalliimpia!

Vertaile kaikkia bussitarjouksia Dortmund

Vivanodan avulla voit tarkastella, suodattaa ja valita kaikki Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, Onebus, Eurolines CH tai ALSA-tarjoukset yhdessä haussa. Että lähdet Düsseldorf, Frankfurt am Main, Köln tai Hampuri Tämän avulla on helpompaa löytää kriteerit, jotka parhaiten vastaavat kriteerejäsi hinnan, tuntien ja keston suhteen.

Ole varovainen Eurolines, FlixBus tai ADAC PostBus-erikoistarjousten suhteen

Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, Onebus, Eurolines CH tai ALSA tarjoaa säännöllisesti tärkeitä tarjouksia ja alennuksia, mikä voi olla hyvä tilaisuus vähentää sen budjettia Dortmund.

Bussi pysähtyy Dortmund

Saapuminen Dortmund tehdään yhdessä linja-autoasemassa:

  • Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Bussipysäkki noin 0.9 Kilometriä keskustasta Dortmund

Linja-autoyritykset mennä Dortmund

Seuraavaa oleskeluasi varten Dortmund, voit valita vähintään 7 linja-autoyrityksen joukosta matkustaa parhaimmissa olosuhteissa ja erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

Linja-autoyritys Eurolines palvelee Dortmund keskeytyksettä 5 maasta (Belgia, Ranska, Tanska, Ruotsi ja Norja) 27 kaupungista: Bryssel, Pariisi, Liege, Kööpenhamina, Helsingborg, Tukholma, Bordeaux, Poitiers, Malmö, Tours, Mons, Oslo, Sarpsborg, Göteborg, Halmstad, Agen, Moss, Jonkoping, Uddevalla, Toulouse, Niort, Saintes, Linkoping, Ljungby, Norrkoping, Lille ja Rodby.

FlixBus on linja-autoyritys, joka toimii 10 maasta (Saksa, Belgia, Ranska, Tšekin Tasavalta, Yhdistynyt Kuningaskunta, Tanska, Sveitsi, Alankomaat, Ruotsi ja Italia) matkoja Dortmund ennallaan 81 kaupungissa, mukaan lukien Hampuri, Köln, Frankfurt am Main, Düsseldorf, Berliini, Bryssel, Dresden, Duisburg, Bochum, Essen, Munster, Magdeburg, München, Nürnberg, Pariisi, Leipzig, Bielefeld, Siegen, Wuppertal, Praha, Braunschweig, Koblenz, Osnabruck, Hannover, Lontoo, Karlsruhe, Kööpenhamina, Bremen, Kiel ja Zurich...

Linja-autoyritys ADAC PostBus palvelee Dortmund keskeytyksettä 1 maasta (Saksa) 14 kaupungista: Köln, Frankfurt am Main, Düsseldorf, Berliini, Duisburg, Bochum, Essen, Magdeburg, München, Nürnberg, Bielefeld, Braunschweig, Hannover ja Bonn.

Linja-autoyritys DeinBus palvelee Dortmund keskeytyksettä 1 maasta (Saksa) 4 kaupungista: Munster, Siegen, Giessen ja Marburg.

Linja-autoyritys Eurolines CH palvelee Dortmund keskeytyksettä 1 maasta (Sveitsi) 3 kaupungista: Zurich, Geneve ja Lausanne.

Linja-autoyritys ALSA palvelee Dortmund keskeytyksettä 3 maasta (Belgia, Ranska ja Espanja) 10 kaupungista: Bryssel, Pariisi, Liege, Bordeaux, Poitiers, Tours, Orleans, Bayonne, Angouleme ja San Sebastian.

Linja-autoyritys Onebus palvelee Dortmund keskeytyksettä 1 maasta (Saksa) 6 kaupungista: Köln, Düsseldorf, Berliini, Magdeburg, Wuppertal ja Hagen.

Kuinka päästä Dortmund junalla?

Rautatieyhtiöt tavoittavat Dortmund

Jos haluat varata junamatkasi Dortmund, löydä hinnat ja tarjoukset 3 rautatieyhtiön liikenteelle Dortmund.

Polskie Koleje Państwowe on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 1 maasta (Puola) säännölliset junayhteydet Dortmund ja 5 kaupunkia: Varsova, Poznan, Konin, Kutno ja Rzepin.

Deutsche Bahn-rautatieyhtiön junat yhdistävät kaupungin Dortmund asemilta 87 kaupungissa, mukaan lukien Hampuri, Köln, Frankfurt am Main, Düsseldorf, Berliini, Dresden, Duisburg, Bochum, Essen, Munster, München, Nürnberg, Leipzig, Bielefeld, Wuppertal, Praha, Koblenz, Osnabruck, Hannover, Bonn, Karlsruhe, Kööpenhamina, Bremen, Kiel, Kassel, Stuttgart, Wurzburg, Mainz, Heidelberg ja Mannheim, joka sijaitsee 5 maassa (Saksa, Tšekin Tasavalta, Tanska, Sveitsi ja Itävalta).

Thalys on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Belgia ja Ranska) säännölliset junayhteydet Dortmund ja 3 kaupunkia: Bryssel, Pariisi ja Liege.

Pääasemia palveli kaupungissa Dortmund

Kaupungin kaupunki Dortmund palvelee vain yksi asema:

  • Dortmund Hbf, Asema sijaitsee 0.7 Kilometriä of Dortmund (Central)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)