Miten päästä Irlanti?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Irlanti, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Irlanti.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Irlanti ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Dublin, Cork, Knock tai Shannon.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Irlanti, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Ryanair, FlyBE, Aer Lingus, Seatruck Ferries, Brittany Ferries, Stena Line, Bus Eireann, Citylink ja GoBus, jotta voit helposti varata matkasi.

Bussilla Irlanti

Bussilla matkustaminen Irlanti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. Bus Eireann, Citylink ja GoBus-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Shannon, Knock tai Cork, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Irlanti

Lentäminen Irlanti tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Dublin, Cork tai Knock. Lentoyhtiöt, kuten Ryanair, FlyBE ja Aer Lingus, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Irlanti

Matkusta Irlanti
Etsi ja löydä lippuja Irlanti
Etsi majoitusta Irlanti

Tiivis opas matkustamiseen Irlanti

Euroopan länsiosassa sijaitseva Irlanti on suosittu matkailukohde vehreiden maisemiensa, rikkaan kulttuuriperintönsä ja eloisien kaupunkiensa vuoksi. Tässä on joitakin Irlannin tärkeimmistä nähtävyyksistä:

Dublin: Irlannin pääkaupunki on vilkas ja kosmopoliittinen kaupunki, joka tunnetaan perinteisistä pubeistaan, museoistaan, kaupoistaan ja ravintoloista. Dublinin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Guinness Storehouse, Pyhän Patrickin katedraali ja Trinity College.

Giant's Causeway: Irlannin pohjoisrannikolla sijaitseva Giant's Causeway on näyttävä geologinen muodostelma, joka koostuu tuhansista basalttipylväistä. Legendan mukaan tien loi jättiläinen Finn MacCool.

The Ring of Kerry: Tämä 179 kilometrin pituinen maisemareitti Iveraghin niemimaan läpi tarjoaa upeita näkymiä vuorille, järville ja rannikolle. Ring of Kerryn suosituimpia pysähdyspaikkoja ovat Killarneyn kansallispuisto, Portmageen kalastajakylä ja Rossin linna.

Cliffs of Moher: Irlannin länsirannikolla sijaitsevat Cliffs of Moher ovat vaikuttava 214 metriä korkea kalliomuodostelma, joka ulottuu kahdeksan kilometrin pituudelta Atlantin valtameren rannalle.

Connemara: Tämä Irlannin länsiosassa sijaitseva alue on tunnettu villistä, koskemattomasta vuoristo-, järvi- ja suomaastostaan. Vierailijat voivat tutustua Connemaran kansallispuistoon, käydä Clifdenin ja Roundstonen kaupungeissa ja ihailla valkoisia hiekkarantoja.

Irlannissa liikkumiseen matkailijoilla on useita liikennevaihtoehtoja. Tärkeimpiä kaupunkeja yhdistää bussi- ja junaverkosto, ja maaseutualueisiin voi tutustua vuokra-autolla. Saaren eri osien välillä voi matkustaa nopeasti myös kotimaanlennoilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Irlanti on kiehtova matkailukohde, jossa on paljon erilaisia luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä tutkittavana. Olitpa sitten kiinnostunut vilkkaista kaupungeista tai villeistä maisemista, Irlannilla on tarjottavaa kaikille matkailijoille.

Etsi ja löydä lippuja Irlanti
Etsi majoitusta Irlanti

Matkusta Irlanti Suomesta

None
None
None
None