Miten päästä Italia?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Italia, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Italia.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Italia ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Rooma, Milano, Venetsia, Bologna, Napoli, Torino tai Verona.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Italia, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Ryanair, Meridiana, Alitalia, Trenitalia, Italo (NTV), Deutsche Bahn, Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, FlixBus, Eurolines ja Hellö, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Italia

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Italia, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Trenitalia, Italo (NTV) ja Deutsche Bahnn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Bologna, Napoli tai Torino kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Italia

Bussilla matkustaminen Italia on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. FlixBus, Eurolines ja Hellö-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Cuneo, Lampedusa tai Savona, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Italia

Lentäminen Italia tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Rooma, Milano tai Venetsia. Lentoyhtiöt, kuten Ryanair, Meridiana ja Alitalia, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Italia

Matkusta Italia
Etsi ja löydä lippuja Italia
Etsi majoitusta Italia

Tiivis opas matkustamiseen Italia

Italia on uskomattoman suosittu matkakohde, ja hyvästä syystä - se on täynnä kulttuuriaarteita, kauniita maisemia, historiallisia kaupunkeja, upeita rantoja ja henkeäsalpaavaa ruokaa. Tässä on luettelo tärkeimmistä nähtävyyksistä, joita ei kannata jättää väliin Italian-matkallasi, jotta voit suunnitella matkaasi.

Rooma - Ikuinen kaupunki Rooma on todellinen ulkoilmamuseo monine historiallisine monumentteineen, kuten Colosseum, Pantheon ja Trevin suihkulähde. Älä unohda maistella herkullista italialaista ruokaa monissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Firenze - Renessanssin kaupunki Firenze on täynnä museoita, kirkkoja ja palatseja, joissa on joitakin maailman kuuluisimpia taideteoksia. Älä jätä väliin Duomoa, Ponte Vecchioa ja Uffizin galleriaa.

Venetsia - Venetsia on kanaalien kaupunki, joka on vertaansa vailla. Kulkekaa kanaaleilla gondolilla, vieraile Pyhän Markuksen basilikassa ja ihaile näkymiä kuuluisalta Rialton sillalta.

Amalfin rannikko - Etelä-Italiassa sijaitseva Amalfin rannikko on yksi maan viehättävimmistä alueista. Tutustu Positanon ja Amalfin viehättäviin kyliin ja nauti tuoreista merenelävistä paikallisissa ravintoloissa.

Aeolian saaret - Nämä Sisilian pohjoisrannikon edustalla sijaitsevat tuliperäiset saaret ovat piilotettu helmi. Tutustu mustahiekkaisiin rantoihin ja luonnon kuumiin lähteisiin ja vieraile Liparin ja Salinan kaltaisissa historiallisissa kaupungeissa.

Liikenteen osalta Italiassa on erinomainen rautatieverkosto, joka yhdistää maan tärkeimmät kaupungit. Voit myös vuokrata auton tutustuaksesi maaseutu- ja rannikkoalueisiin. Tärkeimpien kaupunkien välillä on myös sisäisiä lentoja.

Italia on siis maa, jossa on runsaasti historiaa, kulttuuria ja luonnonkauneutta ja joka tarjoaa jokaiselle matkailijatyypille jotakin. Etsitpä sitten taidetta, kulttuuria, rantoja tai viehättäviä maisemia, Italiasta löydät kaikkea.

Etsi ja löydä lippuja Italia
Etsi majoitusta Italia

Matkusta Italia Suomesta

None
None
None
None