Matka kohteeseen Madrid - Löydä parhaat tarjoukset

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

Madrid: Suosituimpien reittien TOP 5

Barcelona
Madrid
Espanja, Katalonia
Espanja
SNCFAir EuropaIberiaVueling AirlinesRenfeALSA

Barcelona Madrid matka, jonka etäisyys on 505 Kilometriä, ylläpitää SNCF, Air Europa, Iberia, Vueling Airlines, Renfe tai ALSA.

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Barcelona että Madrid: Juna, Kone tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Lissabon
Madrid
Portugali
Espanja
Air EuropaIberiaTAP PortugalEasyjetRenfeComboios de Portugal CPFlixBusALSA

Lissabon Madrid matka, jonka etäisyys on 503 Kilometriä, ylläpitää Air Europa, Iberia, TAP Portugal, Easyjet, Renfe, Comboios de Portugal CP, FlixBus tai ALSA.

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Lissabon että Madrid: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Lontoo
Madrid
Yhdistynyt Kuningaskunta, Englanti
Espanja
Air EuropaBritish AirwaysIberiaNorwegian Air ShuttleRyanairEasyjet

Lontoo Madrid matka, jonka etäisyys on 1262 Kilometriä, ylläpitää Air Europa, British Airways, Iberia, Norwegian Air Shuttle, Ryanair tai Easyjet.

Matka Lontoo että Madrid jota käyttää vain yksi kuljetusmuoto: Kone.

 • Hanki hinnat
Alicante
Madrid
Espanja, Valencian yhteisö
Espanja
Air EuropaIberiaRyanairRenfeALSA

Alicante Madrid matka, jonka etäisyys on 360 Kilometriä, ylläpitää Air Europa, Iberia, Ryanair, Renfe tai ALSA.

Kone, Juna tai Bussi... Voit valita 3 kuljetusmuodon välillä.

 • Hanki hinnat
Valladolid
Madrid
Espanja
Espanja
RenfeALSA

Palvelu alkaen Valladolid että Madrid (162 Kilometriä Renfe tai ALSA hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Juna tai Bussi... Voit valita 2 kuljetusmuodon välillä.

 • Hanki hinnat

Kuinka mennä bussilla Madrid ?

Vinkkejä halvemman bussin löytämiseen kaupunkiin Madrid

Vaikka bussikuljetus on jo taloudellinen tapa päästä Madrid aina on tilaa vielä pienemmille säästöille.

Joustavat päivämäärät: hyödyksi bussimatkallesi Madrid

Jättämällä sinulle jonkin verran liikkumavaraa matkallesi Madrid, lisäät mahdollisuuksiasi löytää parempi hinta Eurolines, Bus Madrid Almería tai FlixBus-ohjelmasta, erityisesti välttämällä ruuhka-aikoja.

Älä odota viime hetkeen varataksesi lippusi Madrid

Kun löydät edullisimman hinnan Vivanodasta matkallesi Madrid alkaen Barcelona, Lissabon, Alicante, Valladolid, Santiago de Compostela, Gijon tai Oviedo esimerkiksi valitse se ja sinut ohjataan FlixBus, Bus Madrid Almería tai Eurolines-kuljettajan verkkosivustoon. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, koska hinnat voivat nousta nopeasti!

Vertaa linja-autojen hintoja Madrid

Vivanoda tarjoaa mahdollisuuden nähdä nopeasti kaikki FlixBus, Bus Madrid Almería tai Eurolines-hinnat ja tarjoukset. Kun aloitat Barcelona, Lissabon, Alicante, Valladolid, Santiago de Compostela, Gijon tai Oviedo, löydät helposti ihanteellisen bussilipun Madrid.

Ole varovainen Eurolines, Bus Madrid Almería tai FlixBus-erikoistarjousten suhteen

FlixBus, Bus Madrid Almería tai Eurolines-yritykset järjestivät koko vuoden kampanjoita edulliseen hintaan (kilpailut, linjojen avaaminen jne.) Matkoille Barcelona, Alicante, Valladolid tai Santiago de Compostela tai jopa houkuttelevia alennuksia (opiskelijat, seniorit jne.).

Bussi pysähtyy Madrid

Kun pääset Madrid, linja-auto pudottaa sinut yhdestä kaupungin 4 linja-autoasemalta, jota liikenteenharjoittajat palvelevat:

 • Madrid Sur, Bussipysäkki noin 3.1 Kilometriä keskustasta Madrid
 • Madrid America, Klo 3 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Madrid - Barajas Airport T4, Klo 12.3 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Madrid Moncloa, Klo 2.5 Kilometriä kaupungin keskustasta

Linja-autoyritykset mennä Madrid

Seuraavaa oleskeluasi varten Madrid, voit valita vähintään 4 linja-autoyrityksen joukosta matkustaa parhaimmissa olosuhteissa ja erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

Linja-autoyritys FlixBus palvelee Madrid keskeytyksettä 3 maasta (Portugali, Espanja ja Ranska) 14 kaupungista: Lissabon, Santiago de Compostela, San Sebastian, Porto, Santander, Bordeaux, Pariisi, Vigo, Setubal, Bayonne, Saintes, Pontevedra, Biarritz ja Rennes.

ALSA on linja-autoyritys, joka toimii 3 maasta (Espanja, Portugali ja Ranska) matkoja Madrid ennallaan 106 kaupungissa, mukaan lukien Barcelona, Lissabon, Alicante, Valladolid, Santiago de Compostela, Gijon, Oviedo, San Sebastian, A Coruna, Palencia, Porto, Santander, Malaga, Albacete, Zaragoza, Bordeaux, Bilbao, Betanzos, Pariisi, Medina del Campo, Burgos, Granada, Avila, Guadalajara, Lugo, Orleans, Torrelavega, Irun, Astorga ja Tours...

Linja-autoyritys Eurolines palvelee Madrid keskeytyksettä 1 maasta (Ranska) 14 kaupungista: Bordeaux, Pariisi, Orleans, Tours, Bayonne, Avignon, Saintes, Tarbes, Pau, Poitiers, Valence, Toulouse, Orthez ja Saint-Gaudens.

Linja-autoyritys Bus Madrid Almería palvelee Madrid keskeytyksettä 1 maasta (Espanja) 2 kaupungista: Almeria ja Valdepenas.

Kuinka päästä Madrid junalla?

Rautatieyhtiöt tavoittavat Madrid

Jos haluat varata junamatkasi Madrid, löydä hinnat ja tarjoukset 3 rautatieyhtiön liikenteelle Madrid.

SNCF on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Espanja ja Ranska) säännölliset junayhteydet Madrid ja 5 kaupunkia: Barcelona, Avignon, Girona, Figueres ja Perpignan.

Renfe-rautatieyhtiön junat yhdistävät kaupungin Madrid asemilta 55 kaupungissa, mukaan lukien Barcelona, Lissabon, Alicante, Valladolid, Santiago de Compostela, Gijon, Oviedo, San Sebastian, A Coruna, Palencia, Santander, Malaga, Albacete, Zaragoza, Bilbao, Betanzos, Medina del Campo, Burgos, Avila, Guadalajara, Lugo, Torrelavega, Irun, Astorga, Mieres, Ponferrada, Vigo, Calatayud, Pola de Lena ja Segovia, joka sijaitsee 2 maassa (Espanja ja Portugali).

Comboios de Portugal CP on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Portugali ja Espanja) säännölliset junayhteydet Madrid ja 10 kaupunkia: Lissabon, Medina del Campo, Avila, Salamanca, Guarda, Celorico da Beira, Ciudad Rodrigo, Mangualde, Vilar Formoso ja Entroncamento.

Pääasemia palveli kaupungissa Madrid

Lähtevyydestäsi riippuen saavut Madrid kaupungin 2 eri asemalla:

 • Madrid-Chamartin, Asema sijaitsee 6.4 Kilometriä of Madrid (Central)
 • Madrid-Puerta De Atocha, Klo 1.5 Kilometriä kaupungin keskustasta
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)