Miten päästä München

Suunnitteletko matkaa München? Mutta et tiedä, miten sinne pääsee? Vivanoda auttaa sinua järjestämään matkasi München etsimällä ja vertailemalla parhaita juna, bussi ja lentotarjouksia.

Junalla München

Juna on taloudellinen ja ekologinen tapa päästä München. Sen avulla pääset helposti München keskustaan ja voit nauttia nähtävyyksistä.

Bussilla München

Kaukoliikenteen bussi on erittäin edullinen kulkuväline München oleskeluun. Toisaalta bussilla matkustaminen München on paljon hitaampaa kuin junalla tai lentokoneella matkustaminen.

Lennot München

Lentäminen on nopein tapa päästä München. Siihen on kuitenkin lisättävä aika, joka kuluu München keskustan ulkopuolella sijaitsevalle lentoasemalle saapumiseen. Lentojen hinnat München ovat usein myös houkuttelevia.

Kuljetus München lukuina

Maa
Saksa
München liikennöivien lentoyhtiöiden määrä
61
München asemien tai lentokenttien määrä
1 lentokenttää
3 asemaa
5 linja-autoasemaa
Etsi ja löydä lippuja München
Etsi majoitusta München
Miksi etsiä lippuja München matkustamiseen Vivanodan avulla?

Miksi etsiä lippuja München matkustamiseen Vivanodan avulla?

Kun suunnittelet matkaa München, on tärkeää valita kulkuväline tarpeiden, budjetin, ajan ja mukavuuden mukaan. Riippumatta siitä, matkustatko juna, bussi tai lento-lla, liikennevälinevalinnalla voi olla merkittävä vaikutus München matkasi hintaan ja laatuun. Siksi on tärkeää käyttää liikenne- ja hintavertailutyökalua ostaaksesi lipun München.

Vivanoda on kätevä työkalu, jonka avulla voit nopeasti löytää parhaat matkavaihtoehdot München hinnan, ajan ja laadun suhteen. Vivanodan avulla voit vertailla eri juna, bussi ja lentolippuja, joita on saatavilla matkallesi München. Näin löydät edullisimmat ja tarpeisiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Suosituimmat reitit München

Esittelemme suosituimmat reitit München kaikista Euroopan suurimmista kaupungeista joko juna, bussi tai lento-lla. Halusitpa sitten löytää halvimman lennon München, nopeimman junan tai mukavimman bussin, olemme koonneet kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta voit suunnitella matkasi München luottavaisin mielin.

Matkustitpa sitten Helsinki, Berliini, Stuttgart, Wien, Hannover tai Karlsruhe tai jostain muusta Euroopan suurkaupungista, vertailemme eri liikennemuotoja auttaaksemme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon päästäksesi München. Löydät tietoa suosituimmista reiteistä, liikenneyhtiöistä, matka-ajoista, lippujen hinnoista ja vinkkejä turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen. Olemme myös antaneet vinkkejä siitä, miten voit säästää rahaa ja löytää parhaat hinnat München. Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit äärimmäistä mukavuutta, löydät kaikki vaihtoehdot, joiden avulla voit suunnitella matkasi München luottavaisin mielin.

Etsi ja löydä lippuja München
Etsi majoitusta München

Matkusta München junalla

Mitkä ovat juna-asemat kohteessa München?

Jos haluat päästä München junalla, voit valita 3 asemasta, mukaan lukien München Hbf, München Ost ja München-Pasing.

München Hbf
Asema, joka sijaitsee 1.6 km:n päässä München keskustasta.
Kartta
München Ost
Asema, joka sijaitsee 2.3 km:n päässä München keskustasta.
Kartta
München-Pasing
Asema, joka sijaitsee 8.9 km:n päässä München keskustasta.
Kartta
Etsi junaliput München

Matkusta München bussilla

Vinkkejä halvemman bussilipun löytämiseksi München

Vaikka bussimatkailu sinänsä on edullinen tapa päästä München, on aina keinoja säästää vielä enemmän.

Vertaa kaikkia bussitarjouksia München
Vivanodan avulla voit tarkastella, suodattaa ja valita kaikki FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, Hellö ja Eurolines tarjoukset yhdellä haulla. Matkustitpa sitten Berliini, Stuttgart, Wien, Hannover, Karlsruhe tai Frankfurt am Main, tämä helpottaa sinua löytämään tarjoukset, jotka vastaavat parhaiten kriteereitäsi hinnan, ajan ja keston suhteen.
Joustavuus päivämäärissä: etu bussimatkallesi München
Jos sinulla ei ole tiettyä päivämäärää, jolloin haluat matkustaa bussilla München, kannattaa kokeilla useita päivämääriä ja välttää viikonloppuja, sillä liput Firenze, Girona, Nitra, Koper, Varna tai Plovdiv ovat usein kalliimpia!
Älä odota varaamalla lippua München.
Kun olet löytänyt Vivanodasta edullisimman hinnan matkallesi München esimerkiksi Berliini, Stuttgart, Wien, Hannover, Karlsruhe tai Frankfurt am Main, valitse se ja sinut ohjataan liikenteenharjoittajan (FlixBus, ADAC PostBus ja DeinBus) verkkosivuille. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, sillä hinnat voivat nousta nopeasti!

Mitkä ovat bussiasemat kohteessa München?

Tässä on luettelo 5 linja-autoasemasta (tai pysäkistä), jotka palvelevat kaupungissa München.

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Bussiasema 0.4 km päässä kohteesta München
Kartta
München Flughafen
Bussiasema 28.8 km päässä kohteesta München
Kartta
Munich central bus station
Bussiasema 2.3 km päässä kohteesta München
Kartta
Munich Airport
Bussiasema 28.7 km päässä kohteesta München
Kartta
München Flughafen FJS
Bussiasema 28.3 km päässä kohteesta München
Kartta
Etsi bussilippuja München

Lennä München

Joitakin vinkkejä halpoja lentoja München

Jotta voisit optimoida mahdollisuutesi löytää edullisimman lennon München, on olemassa muutama sääntö, joita kannattaa noudattaa. Muistutamme niistä tässä.

Suosi halpalentoyhtiöitä
Valitsemalla halpalentoyhtiöt saat todennäköisemmin halvan lennon München. Ole kuitenkin varovainen, sillä nämä lentoyhtiöt lentävät usein toissijaisille lentoasemille, jotka ovat paljon huonommin saavutettavissa München keskustasta.
Varo tarjouksia.
Lentoyhtiöt, kuten Air Lituanica, Air Berlin, Air Baltic, Air Malta ja Air One, tarjoavat säännöllisesti mielenkiintoisia kampanjoita sosiaalisissa verkostoissa tai muilla viestintävälineillä.
Valitse tietyt päivät lennon lähtöä varten
Tiettyinä viikonpäivinä, kuten tiistaisin ja keskiviikkoisin, lennot München ovat vähemmän täynnä kuin perjantaisin tai sunnuntaisin. Siksi ne ovat halvempia.

Missä ovat München lentoasemat?

Jos haluat päästä München lentokoneella, saavu Franz Josef Strauss -lentokentälle.

Franz Josef Strauss
Lentokenttä on 28.2 km:n päässä München
Kartta
Etsi lentoja München

None

None
None
None