Matka kohteeseen München - Löydä parhaat tarjoukset

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

München: Suosituimpien reittien TOP 5

Berliini
München
Saksa, Berliini
Saksa, Baijeri
Air BerlinGermanwingsLufthansaTransavia.comDeutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Palvelu alkaen Berliini että München (504 Kilometriä Air Berlin, Germanwings, Lufthansa, Transavia.com, Deutsche Bahn, FlixBus tai ADAC PostBus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Kone, Juna tai Bussi... Voit valita 3 kuljetusmuodon välillä.

 • Hanki hinnat
Hampuri
München
Saksa, Hampuri
Saksa, Baijeri
Air BerlinCondor FlugdienstLufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBus

Palvelu alkaen Hampuri että München (612 Kilometriä Air Berlin, Condor Flugdienst, Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus tai ADAC PostBus hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Hampuri että München: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Wien
München
Itävalta, Wien
Saksa, Baijeri
Austrian AirlinesLufthansaNiki AirlinesÖBBFlixBusMÁVHellö

Palvelu alkaen Wien että München (355 Kilometriä Austrian Airlines, Lufthansa, Niki Airlines, ÖBB, FlixBus, MÁV tai Hellö hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Voit valita kuljetusvälineesi, josta matkustaa Wien että München: Kone, Juna tai Bussi.

 • Hanki hinnat
Praha
München
Tšekin Tasavalta
Saksa, Baijeri
Czech AirlinesFlixBusDeinBusIC BusLEO Express

Palvelu alkaen Praha että München (299 Kilometriä Czech Airlines, FlixBus, DeinBus, IC Bus tai LEO Express hallinnoi etäisyyttä likimääräisesti kahden kaupungin välillä).

Kone tai Bussi... Voit valita 2 kuljetusmuodon välillä.

 • Hanki hinnat
Frankfurt am Main
München
Saksa, Hesse
Saksa, Baijeri
Cyprus AirwaysLufthansaDeutsche BahnFlixBusADAC PostBusDeinBus

Frankfurt am Main München matka, jonka etäisyys on 304 Kilometriä, ylläpitää Cyprus Airways, Lufthansa, Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus tai DeinBus.

Kone, Juna tai Bussi... Voit valita 3 kuljetusmuodon välillä.

 • Hanki hinnat

Kuinka mennä bussilla München ?

Vinkkejä halvemman bussin löytämiseen kaupunkiin München

Vaikka bussikuljetus on jo taloudellinen tapa päästä München aina on tilaa vielä pienemmille säästöille.

Varaa nopeasti bussimatka kohteeseen München

Kun löydät edullisimman hinnan Vivanodasta matkallesi München alkaen Berliini, Hampuri, Wien, Praha, Frankfurt am Main, Hannover tai Köln esimerkiksi valitse se ja sinut ohjataan ADAC PostBus, FlixBus tai Eurolines-kuljettajan verkkosivustoon. Suosittelemme varaamaan lippusi nopeasti, koska hinnat voivat nousta nopeasti!

Joustavat päivämäärät: hyödyksi bussimatkallesi München

Jos sinulla ei ole tarkkaa päivämäärää mennä München bussilla, on parempi testata useita päivämääriä välttämällä viikonloppuja, koska liput alkaen München ovat usein kalliimpia!

Vertaile kaikkia bussitarjouksia München

Vivanodan avulla voit tarkastella, suodattaa ja valita kaikki Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, IC Bus, Eurolines CH, Hellö tai LEO Express-tarjoukset yhdessä haussa. Että lähdet Praha, Wien, Hampuri tai Berliini Tämän avulla on helpompaa löytää kriteerit, jotka parhaiten vastaavat kriteerejäsi hinnan, tuntien ja keston suhteen.

Ole varovainen Eurolines, FlixBus tai ADAC PostBus-erikoistarjousten suhteen

Eurolines, FlixBus, ADAC PostBus, DeinBus, IC Bus, Eurolines CH, Hellö tai LEO Express tarjoaa säännöllisesti tärkeitä tarjouksia ja alennuksia, mikä voi olla hyvä tilaisuus vähentää sen budjettia München.

Bussi pysähtyy München

Kun pääset München, linja-auto pudottaa sinut yhdestä kaupungin 5 linja-autoasemalta, jota liikenteenharjoittajat palvelevat:

 • München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB), Bussipysäkki noin 0.4 Kilometriä keskustasta München
 • Munich central bus station, Klo 2.3 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • Munich Airport, Klo 28.7 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • München Flughafen, Klo 28.8 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • München Flughafen FJS, Klo 28.3 Kilometriä kaupungin keskustasta

Linja-autoyritykset mennä München

Seuraavaa oleskeluasi varten München, voit valita vähintään 8 linja-autoyrityksen joukosta matkustaa parhaimmissa olosuhteissa ja erittäin houkuttelevilla hinnoilla.

FlixBus on linja-autoyritys, joka toimii 9 maasta (Saksa, Itävalta, Tšekin Tasavalta, Sveitsi, Italia, Alankomaat, Ranska, Espanja ja Slovakia) matkoja München ennallaan 95 kaupungissa, mukaan lukien Berliini, Hampuri, Wien, Praha, Frankfurt am Main, Hannover, Köln, Stuttgart, Augsburg, Innsbruck, Zurich, Düsseldorf, Regensburg, Venetsia, Nürnberg, Amsterdam, Dresden, Leipzig, Kassel, Rooma, Milano, Karlsruhe, Bremen, Salzburg, Duisburg, Braunschweig, Verona, Ulm, Dortmund ja Wurzburg...

Linja-autoyritys ADAC PostBus palvelee München keskeytyksettä 1 maasta (Saksa) 19 kaupungista: Berliini, Hampuri, Frankfurt am Main, Hannover, Köln, Stuttgart, Augsburg, Düsseldorf, Nürnberg, Leipzig, Kassel, Karlsruhe, Duisburg, Dortmund, Wurzburg, Bonn, Mannheim, Essen ja Gottingen.

Linja-autoyritys DeinBus palvelee München keskeytyksettä 2 maasta (Tšekin Tasavalta ja Saksa) 7 kaupungista: Praha, Frankfurt am Main, Stuttgart, Regensburg, Heidelberg, Heilbronn ja Plzen.

Linja-autoyritys Hellö palvelee München keskeytyksettä 4 maasta (Itävalta, Saksa, Italia ja Ranska) 10 kaupungista: Wien, Stuttgart, Innsbruck, Venetsia, Karlsruhe, Salzburg, Verona, Bolzano, Linz ja Strasbourg.

Linja-autoyritys IC Bus palvelee München keskeytyksettä 5 maasta (Tšekin Tasavalta, Sveitsi, Saksa, Slovenia ja Kroatia) 5 kaupungista: Praha, Zurich, Nürnberg, Ljubljana ja Zagreb.

Linja-autoyritys Eurolines palvelee München keskeytyksettä 1 maasta (Ranska) 2 kaupungista: Pariisi ja Strasbourg.

Linja-autoyritys LEO Express palvelee München keskeytyksettä 2 maasta (Tšekin Tasavalta ja Saksa) 2 kaupungista: Praha ja Regensburg.

Linja-autoyritys Eurolines CH palvelee München keskeytyksettä 1 maasta (Sveitsi) 3 kaupungista: Zurich, Geneve ja Lausanne.

Kuinka päästä München junalla?

Rautatieyhtiöt tavoittavat München

Jos haluat varata junamatkasi München, löydä hinnat ja tarjoukset 4 rautatieyhtiön liikenteelle München.

SNCF on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Saksa ja Ranska) säännölliset junayhteydet München ja 6 kaupunkia: Stuttgart, Augsburg, Karlsruhe, Ulm, Pariisi ja Strasbourg.

MÁV on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Itävalta ja Unkari) säännölliset junayhteydet München ja 10 kaupunkia: Wien, Salzburg, Linz, Budapest, Sankt Polten, Gyor, Attnang-Puchheim, Wels, Hegyeshalom ja Amstetten.

Deutsche Bahn-rautatieyhtiön junat yhdistävät kaupungin München asemilta 66 kaupungissa, mukaan lukien Berliini, Hampuri, Frankfurt am Main, Hannover, Köln, Stuttgart, Augsburg, Innsbruck, Düsseldorf, Venetsia, Nürnberg, Amsterdam, Leipzig, Kassel, Rooma, Milano, Bremen, Duisburg, Braunschweig, Verona, Ulm, Dortmund, Wurzburg, Garmisch-Partenkirchen, Bonn, Mannheim, Hildesheim, Pariisi, Seefeld in Tirol ja Kiel, joka sijaitsee 5 maassa (Saksa, Itävalta, Italia, Alankomaat ja Ranska).

ÖBB on rautatieyritys, joka tarjoaa vakuutuksia 2 maasta (Itävalta ja Unkari) säännölliset junayhteydet München ja 7 kaupunkia: Wien, Salzburg, Linz, Budapest, Sankt Polten, Gyor ja Hegyeshalom.

Pääasemia palveli kaupungissa München

Lähtevyydestäsi riippuen saavut München kaupungin 3 eri asemalla:

 • München Hbf, Asema sijaitsee 1.6 Kilometriä of München (Central)
 • München Ost, Klo 2.3 Kilometriä kaupungin keskustasta
 • München-Pasing, Klo 8.9 Kilometriä kaupungin keskustasta
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)