Miten päästä Ranska?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Ranska, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Ranska.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Ranska ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Pariisi, Marseille, Lyon, Toulouse, Nizza, Nantes tai Montpellier.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Ranska, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Ryanair, Hop!, Air France, SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Corsica Ferries, Corsica Linea, Brittany Ferries, Blablabus, FlixBus ja Isilines, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Ranska

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Ranska, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. SNCF, TGV Lyria ja OUIGOn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Toulouse, Nizza tai Nantes kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Ranska

Bussilla matkustaminen Ranska on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. Blablabus, FlixBus ja Isilines-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Lorient, Niort tai Chambery, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Ranska

Lentäminen Ranska tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Pariisi, Marseille tai Lyon. Lentoyhtiöt, kuten Ryanair, Hop! ja Air France, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Ranska Suomesta

Junat, bussit ja lennot Ranska - Halvat liput ja hinnat

Matka ja liikenne Ranska

Ranska: Mitä nähdä ja tehdä?

Ranska on maa, jolla on runsaasti historiaa, kulttuuria ja luonnonkauneutta. Tässä on valikoima tärkeimpiä nähtävyyksiä, jotka kannattaa nähdä Ranskan-matkallasi.

Pariisi on Ranskan ehdoton pääkaupunki. Vieraile Eiffel-tornissa, Louvren museossa, Notre-Damen katedraalissa ja kävele Champs-Élysées-kadulla. Älä unohda maistaa ranskalaista ruokaa yhdessä kaupungin lukuisista gourmet-ravintoloista.

Côte d'Azur on suosittu kohde auringon ja meren ystäville. Vieraile elokuvajuhlistaan tunnetussa hohdokkaassa Cannesissa ja keskiaikaisessa Nizzassa, jossa on värikkäitä katuja ja Promenade des Anglais.

Loiren linnat ovat toinen pakollinen nähtävyys Ranskassa. Näitä upeita linnoja ympäröivät vehreät puutarhat ja viehättävät maisemat. Vieraile Chambordin, Chenonceaun, Amboisen ja Bloisin linnoissa.

Normandia on historiallisesti rikas alue. Vieraile D-Dayn maihinnousurannoilla, joilla käytiin ratkaisevia taisteluita toisen maailmansodan aikana. Voit myös tutustua Bayeux'n kaupunkiin ja sen kuuluisaan seinävaatteeseen.

Bordeaux'n alue on kuuluisa viinitarhoistaan ja hienoista viineistään. Vieraile kellareissa ja viinitarhoilla maistelemassa parhaita Bordeaux'n viinejä. Äläkä jätä väliin Bordeaux'n historiallista kaupunkia upeine aukioineen ja kirkkoineen.

Ranskan Alppien vuoristo tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia. Vieraile Chamonix'n ja Val-d'Isèren hiihtokeskuksissa talvella tai vaella vuoristossa kesällä.

Provencen alue on kuuluisa laventelipelloistaan, oliivilehdoistaan ja viehättävistä kylistään. Vieraile Marseillen ja Aix-en-Provencen kaupungeissa sekä Gordesin, Roussillonin ja Bonnieux'n kylissä.

Ranskassa voi liikkua junalla, joka tarjoaa laajan verkoston ja säännölliset yhteydet suurimpien kaupunkien välillä. Voit myös vuokrata auton tai ottaa bussin ja liikkua vapaammin. Kotimaanlennot ovat toinen vaihtoehto, jolla pääsee nopeasti eri puolille Ranskaa.

Ranska on maa, jossa on runsaasti nähtävyyksiä, kulttuuria ja ruokakulttuuria. Olitpa sitten kiinnostunut historiasta, luonnosta, vilkkaista kaupungeista tai viehättävistä kylistä, Ranska tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin.

Etsi ja löydä lippuja Ranska
Etsi majoitusta Ranska

None

None
None
None