Miten päästä Turkki?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Turkki, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Turkki.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Turkki ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Istanbul, Antalya, Izmir, Ankara, Bodrum, Adana tai Dalaman.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Turkki, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Turkish Airlines, Pegasus, Sunexpress, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines ja BUDO, jotta voit helposti varata matkasi.

Lennot Turkki

Lentäminen Turkki tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Istanbul, Antalya tai Izmir. Lentoyhtiöt, kuten Turkish Airlines, Pegasus ja Sunexpress, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Turkki

Matkusta Turkki
Etsi ja löydä lippuja Turkki
Etsi majoitusta Turkki

Tiivis opas matkustamiseen Turkki

Tervetuloa Turkkiin, maahan, jolla on runsaasti historiaa, kulttuuria ja uskomattomia nähtävyyksiä. Olitpa kiinnostunut historiallisista monumenteista, kauniista rannoista tai herkullisesta turkkilaisesta keittiöstä, Turkki tarjoaa kaikkea. Tässä oppaassa esittelemme tärkeimmät nähtävyydet Turkissa sekä liikennevaihtoehdot, joiden avulla voit suunnitella matkasi.

Istanbul on jokaisen Turkin-matkan ehdoton vierailukohde. Kaupunki sijaitsee kahden mantereen, Euroopan ja Aasian, välissä, ja se on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Sininen moskeija, Topkapin palatsi, Suuri basaari ja Hagia Sophia -museo. Istanbulissa liikkumiseen raitiovaunut, metro ja bussit ovat edullisia ja käytännöllisiä vaihtoehtoja.

Kappadokia on toinen suosittu kohde Turkissa, joka tunnetaan upeista kalliomuodostelmistaan, kalliokirkoistaan ja viehättävistä laaksoistaan. Yksi alueen suosituimmista aktiviteeteista on kuumailmapallomatkat, jotka tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä Kappadokian ainutlaatuisiin maisemiin. Kuljetusvaihtoehtoja Kappadokiaan ovat kotimaanlennot, bussit tai autonvuokraus.

Antalya on suosittu merenrantakaupunki Turkin etelärannikolla, jossa on kauniita rantoja, historiallisia nähtävyyksiä, kuten Aspendoksen muinainen teatteri, ja Kaleicin viehättävä vanhakaupunki. Kaupunki on myös lähtökohta ympäröivään alueeseen tutustumiselle, johon kuuluvat Dudenin vesiputoukset ja Taurusvuoristo. Voit liikkua kaupungissa kävellen tai paikallisbussilla.

Efesos on toinen tärkeä historiallinen kohde Turkissa, ja siellä on muinaisen kreikkalaisen ja roomalaisen kaupungin rauniot, mukaan lukien Artemiksen temppeli, joka on yksi muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä. Efesokseen pääsee helposti Izmirin kaupungista, ja kuljetusvaihtoehtoina ovat juna ja bussi.

Pamukkalen kaupunki on ainutlaatuinen turistikohde Turkissa, ja siellä on valkoisia kuumia travertiinialtaita, jotka ovat muodostuneet lämpölähteistä. Kaupungissa on myös muinaisen Hierapoliksen kaupungin rauniot, joihin kuuluu hyvin säilynyt teatteri ja roomalaiset kylpylät. Kuljetusvaihtoehtoja Pamukkaleen ovat paikalliset bussit tai autonvuokraus.

Turkki on kiehtova maa, jossa on paljon uskomattomia nähtävyyksiä, joihin voit tutustua. Kuljetusvaihtoehtoina ovat kotimaanlennot, junat, bussit ja autonvuokraus riippuen siitä, mihin kohteisiin haluat tutustua. Olitpa sitten kiinnostunut historiasta, luonnosta tai yksinkertaisesti kaupunkielämästä, Turkki tarjoaa jokaiselle jotakin.

Etsi ja löydä lippuja Turkki
Etsi majoitusta Turkki

Matkusta Turkki Suomesta

None
None
None
None