Suositeltu reitti
Milano
Matkusta suoraan Bolzano juna, bussi, kimppakyytiä
Bolzano
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milano
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Verona
Verona
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Bolzano
Bolzano
Katso hinnat
Milano
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Bergamo
Bergamo
Matkusta bussi, kimppakyytiä Bolzano
Bolzano
Katso hinnat

Miten päästä Milano Bolzano?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Bolzano ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Bolzano, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Bolzano väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Deutsche Bahn, Trenord, FlixBus tai Autostradale) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Bolzano välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Bolzano-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Bolzano sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Milano Bolzano

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Bolzano, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Bolzano junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Bolzano-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Milano Bolzano

Kimppakyyti Milano ja Bolzano välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Bolzano hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Bolzano.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Bolzano -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Bolzano

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Bolzano
Italia
Trentino-Etelä-Tiroli
Etäisyys
203 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Milano Bolzano lippuja
Etsi majoitusta Bolzano
Suunnittele matkasi Milano Bolzano helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Bolzano helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Bolzano välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Deutsche Bahn, Trenord, FlixBus tai Autostradale, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Bolzano välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Bolzano välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Milano Bolzano?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Milano Bolzano suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Joustava Kimppakyyti Milano Bolzano on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Milano Bolzano.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Bolzano?
Saavutettavuus Milano tai Bolzano juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Maisemat Milano ja Bolzano väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Milano-Bolzano-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Milano-Bolzano-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Bolzano?
Palvelut junassa Milano ja Bolzano välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Bolzano väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Milano-Bolzano-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Milano Bolzano kulkevat 203 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Bolzano.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Bolzano?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milano Centrale
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Lambrate
Kartta
Milano Greco Pirelli
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Bolzano saapuminen linja-autoasemat

Bolzano / Bozen
Kartta

Bolzano saapuminen asemat

Bolzano Bozen
Kartta
Bolzano Sud Bozen Süd
Kartta
Etsi Milano Bolzano lippuja
Etsi majoitusta Bolzano

Bussi Milano Bolzano

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Milano-Bolzano-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussimatkan kesto välillä Milano - Bolzano vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Bolzano liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Milano-Bolzano vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Milano - Bolzano Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Bolzano Milano vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Bolzano, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Milano Bolzano

FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Milano Bolzano

Junat Milano Bolzano

Milano Bolzano junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Keskimääräinen junamatka-aika Milano Bolzano riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Bolzano ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Milano ja Bolzano välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Milano Bolzano kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Milano Bolzano

Trenitalia
Trenitalia
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Trenord
Trenord
Russian Railways
Russian Railways
ÖBB
ÖBB
Etsi Milano Bolzano junaliput

Kimppakyyti Milano Bolzano

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Milano ja Bolzano välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Milano ja Bolzano välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Milano ja Bolzano, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Bolzano

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Bolzano
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika