Suositeltu reitti
Milano
Matkusta suoraan Napoli bussi, lennot, juna, kimppakyytiä
Napoli
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milano
Matkusta juna, lennot, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Napoli
Napoli
Katso hinnat

Miten päästä Milano Napoli?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Napoli ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Napoli, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Napoli väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Napoli välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Napoli-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Napoli sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Milano Napoli

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Napoli, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Napoli junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Napoli-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Milano Napoli

Monet lennot yhdistävät Milano ja Napoli päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Napoli ennätysajassa.

Kimppakyyti Milano Napoli

Kimppakyyti Milano ja Napoli välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Napoli hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Napoli.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Napoli -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Napoli

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Napoli
Italia
Campania
Etäisyys
658 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, lennot, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Milano Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli
Suunnittele matkasi Milano Napoli helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Napoli helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Napoli välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Napoli välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Napoli välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Milano Napoli?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Milano Napoli suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Taloudellinen Kimppakyyti Milano Napoli on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Milano ja Napoli välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Milano Napoli.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Milano Napoli voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Milano-Napoli-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Napoli?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Napoli väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Milano Napoli ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Napoli (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Milano ja Napoli välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Milano-Napoli-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Milano Napoli kulkevat 658 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Napoli.
Milano Napoli lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Milano ja Napoli välillä on nopein tapa matkustaa 658 km Milano ja Napoli välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Milano Napoli sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Napoli matkustavien on usein saavuttava Milano lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Milano Napoli voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Milano ja Napoli välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Napoli?
Ympäristöystävällisyys Milano-Napoli-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Nopeus Junat Milano Napoli ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Milano tai Napoli juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Milano-Napoli-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Milano-Napoli-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Napoli?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano lähtevät lentokentät

Linate
Kartta
Malpensa
Kartta

Napoli saapuminen linja-autoasemat

Napoli
Kartta
Naples
Kartta

Napoli saapuminen asemat

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartta
Barra
Kartta
Napoli Porta Nolana
Kartta
Ponticelli
Kartta
Vesuvio - De Meis
Kartta
Via Gianturco
Kartta

Napoli saapumislentokentät

Naples
Kartta
Etsi Milano Napoli lippuja
Etsi majoitusta Napoli

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Milano ja Napoli välillä

Oletko päättänyt matkustaa Milano Napoli ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Milano ja Napoli väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Milano ja Napoli väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Napoli ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Milano Napoli suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Napoli lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Milano ja Napoli välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Milano ja Napoli välisellä matkallasi.

Bussi Milano Napoli

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Milano-Napoli-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Milano ja Napoli välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Napoli Milano vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Napoli, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Milano-Napoli vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Milano - Napoli Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Milano-Napoli-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Milano-Napoli-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Milano Napoli

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Etsi bussilippuja Milano Napoli

Junat Milano Napoli

Junalippuja Milano Napoli voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Milano Napoli. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Milano ja Napoli välillä.

Junalippu Milano Napoli kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Milano Napoli. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Milano ja Napoli välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Milano ja Napoli välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Milano.

Junayhtiöt Milano Napoli

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Etsi Milano Napoli junaliput

Lennot Milano Napoli

Lentoyhtiöt Milano Napoli

Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Sri Lankan Airlines
Sri Lankan Airlines
Etsi lentoja Milano Napoli

Kimppakyyti Milano Napoli

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Napoli riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Napoli voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Milano ja Napoli välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Milano Napoli riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Milano ja Napoli välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Milano ja Napoli, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Napoli

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Napoli
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika