Suositeltu reitti
Milano
Matkusta suoraan Palermo bussi, lennot, kimppakyytiä, juna
Palermo
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milano
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Pisa
Pisa
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä Palermo
Palermo
Katso hinnat
Milano
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä Palermo
Palermo
Katso hinnat

Miten päästä Milano Palermo?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Palermo ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Palermo, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Palermo väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Ryanair tai Volotea) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Palermo välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Palermo-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Palermo sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Milano Palermo lautalla

Milano ja Palermo välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Milano Palermo

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Palermo, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Palermo junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Palermo-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Milano Palermo

Monet lennot yhdistävät Milano ja Palermo päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Palermo ennätysajassa.

Kimppakyyti Milano Palermo

Kimppakyyti Milano ja Palermo välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Palermo hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Palermo.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Palermo -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Palermo

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Palermo
Italia
Sisilia
Etäisyys
887 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, lennot, kimppakyytiä ja juna.
Etsi Milano Palermo lippuja
Etsi majoitusta Palermo
Suunnittele matkasi Milano Palermo helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Palermo helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Palermo välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Ryanair tai Volotea, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Palermo välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Palermo välillä

Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Milano Palermo?
Miellyttävä kokemus Milano ja Palermo väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Milano-Palermo-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Palermo suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Milano ja Palermo välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Palermo matkan suunnittelua.
Kesto Milano ja Palermo välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Palermo.
Hinnat Milano ja Palermo välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Palermo?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Palermo väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Milano Palermo ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Palermo (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Milano ja Palermo välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Milano-Palermo-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Milano Palermo kulkevat 887 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Palermo.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Palermo?
Mukavuus Milano ja Palermo välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Milano Palermo ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Milano tai Palermo juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Milano-Palermo-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Milano-Palermo-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Milano Palermo lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Milano ja Palermo välillä on nopein tapa matkustaa 887 km Milano ja Palermo välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Milano Palermo sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Palermo matkustavien on usein saavuttava Milano lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Milano Palermo voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Milano ja Palermo välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Palermo?
Ystävällisyys Kimppakyyti Milano ja Palermo välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Taloudellinen Kimppakyyti Milano Palermo on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Milano Palermo on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Milano-Palermo-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Milano Palermo voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Palermo?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano lähtevät lentokentät

Linate
Kartta
Malpensa
Kartta

Palermo saapumissatamat

Palermo
Kartta

Palermo saapuminen linja-autoasemat

Palermo (Sicily)
Kartta

Palermo saapuminen asemat

Palermo Centrale
Kartta

Palermo saapumislentokentät

Punta Raisi
Kartta
Etsi Milano Palermo lippuja
Etsi majoitusta Palermo

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Milano ja Palermo välillä

Oletko päättänyt matkustaa Milano Palermo ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta, bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Milano ja Palermo väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Milano Palermo suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Palermo lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Milano ja Palermo välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Milano ja Palermo välisellä matkallasi.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Milano Palermo. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Palermo.

Lautta Milano Palermo

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Milano ja Palermo välillä. Huomaa, että Milano ja Palermo välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Palermo johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttalipun hinta Milano Palermo voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Milano Palermo suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Mukavuudet Milano Palermo kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Huomaa, että Milano ja Palermo välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Milano ja Palermo välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Lautan lähtö- ja saapumisajat Milano ja Palermo välillä vaihtelevat vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. On suositeltavaa tarkistaa voimassa olevat aikataulut lauttayhtiöltä ennen varauksen tekemistä.

Lauttayhtiöt Milano Palermo

Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
SNAV
SNAV
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione
Etsi Milano Palermo lautta lippuja

Bussi Milano Palermo

Lähtöjen tiheys Palermo Milano vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Palermo, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Milano ja Palermo välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Milano-Palermo-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Milano-Palermo vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Milano - Palermo Vivanodalla.

Useimmat bussiyhtiöt sallivat matkustajien syödä tai juoda Milano-Palermo-busseissa, jotkut tarjoavat jopa välipalapalvelun, josta voit ostaa juoman tai voileivän. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kunkin yhtiön erityiset säännöt ennen matkaa.

Opiskelijat, seniorit ja lapset voivat saada alennuksia bussilipuista Milano Palermo joillakin bussiyhtiöillä. Suosittelemme tarkistamaan tämän, kun etsit lippua Vivanodasta, ja muistathan ilmoittaa ikäsi. Sen jälkeen näet ikäryhmääsi koskevat hinnat.

Bussiyhtiöt Milano Palermo

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Milano Palermo

Junat Milano Palermo

Junalippu Milano Palermo kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Milano Palermo. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Milano ja Palermo välillä.

Milano ja Palermo välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippuja Milano Palermo voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Milano ja Palermo välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Milano Palermo junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Milano Palermo

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Milano Palermo junaliput

Lennot Milano Palermo

Lentoyhtiöt Milano Palermo

Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Sri Lankan Airlines
Sri Lankan Airlines
Etsi lentoja Milano Palermo

Kimppakyyti Milano Palermo

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Milano ja Palermo, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Milano Palermo riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Milano - Palermo voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Milano Palermo riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Milano ja Palermo välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Milano ja Palermo välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

On mahdollista pyytää pysähdystä matkan varrella, kun matkustat kimppakyydillä Milano Palermo, mutta se riippuu kuljettajasta ja muista matkustajista. On tärkeää tarkistaa asia kuljettajalta ennen varauksen tekemistä.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Palermo

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Palermo
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika