Suositeltu reitti
Milano
Matkusta suoraan Salerno kimppakyytiä, bussi, juna
Salerno
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Milano
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Napoli
Napoli
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Salerno
Salerno
Katso hinnat
Milano
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Salerno
Salerno
Katso hinnat

Miten päästä Milano Salerno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Milano kohteesta Salerno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Milano Salerno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Milano ja Salerno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Alitalia tai Air One) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Milano ja Salerno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Milano-Salerno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Milano Salerno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Milano Salerno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Milano Salerno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Milano Salerno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Milano-Salerno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Milano Salerno

Monet lennot yhdistävät Milano ja Salerno päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Salerno ennätysajassa.

Kimppakyyti Milano Salerno

Kimppakyyti Milano ja Salerno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Salerno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Milano tai Salerno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Milano Salerno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Milano Salerno

Lähtökaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Määränpääkaupunki
Salerno
Italia
Campania
Etäisyys
699 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi ja juna.
Etsi Milano Salerno lippuja
Etsi majoitusta Salerno
Suunnittele matkasi Milano Salerno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Milano Salerno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Milano ja Salerno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Alitalia tai Air One, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Milano ja Salerno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Milano ja Salerno välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Milano Salerno?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Milano ja Salerno väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Milano Salerno ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Salerno (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Milano-Salerno-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Milano Salerno kulkevat 699 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Salerno.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Milano Salerno?
Saavutettavuus Milano tai Salerno juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Milano Salerno ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Milano-Salerno-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Milano-Salerno-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Milano Salerno?
Taloudellinen Kimppakyyti Milano Salerno on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Milano Salerno on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Milano Salerno voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Milano Salerno lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Milano ja Salerno välillä on nopein tapa matkustaa 699 km Milano ja Salerno välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Milano Salerno sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Salerno matkustavien on usein saavuttava Milano lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Milano Salerno voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Milano? Minne saavun Salerno?

Milano lähtö bussiasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano lähtöasemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta

Milano lähtevät lentokentät

Linate
Kartta
Malpensa
Kartta

Salerno saapuminen linja-autoasemat

Salerno - Piazza della Concordia
Kartta

Salerno saapuminen asemat

Salerno
Kartta
Etsi Milano Salerno lippuja
Etsi majoitusta Salerno

Bussi Milano Salerno

Milano ja Salerno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Salerno Milano vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Salerno, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Milano-Salerno-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Milano-Salerno vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Milano - Salerno Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Milano Salerno

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Milano Salerno

Junat Milano Salerno

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Milano Salerno. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Milano ja Salerno välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Milano Salerno. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Milano Salerno kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Milano ja Salerno välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Milano Salerno

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Etsi Milano Salerno junaliput

Lennot Milano Salerno

Lentoyhtiöt Milano Salerno

Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Sri Lankan Airlines
Sri Lankan Airlines
Etsi lentoja Milano Salerno

Kimppakyyti Milano Salerno

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Milano ja Salerno välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Milano ja Salerno välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Milano ja Salerno välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Milano Salerno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Milano Salerno
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika