München
Matkusta suoraan Dortmund kimppakyytiä, juna, bussi, lennot
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä München Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen München kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa München Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut München ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, ADAC PostBus tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa München ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman München-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi München Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi München Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa München Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

München Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, München-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot München Dortmund

Monet lennot yhdistävät München ja Dortmund päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dortmund ennätysajassa.

Kimppakyyti München Dortmund

Kimppakyyti München ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko München tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan München Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta München Dortmund

Lähtökaupunki
München
Saksa
Baijeri
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
477 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna, bussi ja lennot.
Etsi München Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi München Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi München Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput München ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, ADAC PostBus tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi München ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu München ja Dortmund välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla München Dortmund?
Palvelut junassa München ja Dortmund välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja München ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput München Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort München-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit München Dortmund kulkevat 477 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
München Dortmund lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen München ja Dortmund välillä on nopein tapa matkustaa 477 km München ja Dortmund välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät München Dortmund sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat München ja Dortmund välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Dortmund matkustavien on usein saavuttava München lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput München Dortmund voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla München Dortmund?
Saavutettavuus München tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Mukavuus München ja Dortmund välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat München Dortmund ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset München-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus München-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat München Dortmund?
Taloudellinen Kimppakyyti München Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti München ja Dortmund välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti München Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin München Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen München-Dortmund-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa München? Minne saavun Dortmund?

München lähtö bussiasemat

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta
Munich central bus station
Kartta

München lähtöasemat

München Hbf
Kartta
München Ost
Kartta

München lähtevät lentokentät

Franz Josef Strauss
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta

Dortmund saapumislentokentät

Dortmund
Kartta
Etsi München Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen München ja Dortmund välillä

Oletko päättänyt matkustaa München Dortmund ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat München ja Dortmund väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    München ja Dortmund väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Dortmund ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi München Dortmund. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Dortmund.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa München ja Dortmund välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja München ja Dortmund välisellä matkallasi.

Bussi München Dortmund

Useimmat München ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä München - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa München-Dortmund-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa München-Dortmund-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä München-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä München - Dortmund Vivanodalla.

München-Dortmund-bussiliput ovat usein halvempia, jos ostat ne etukäteen, varsinkin jos varaat ne useita viikkoja etukäteen. Jotkut bussiyhtiöt tarjoavat kuitenkin myös viime hetken tarjouksia täyttääkseen jäljellä olevat paikat.

Bussiyhtiöt München Dortmund

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja München Dortmund

Junat München Dortmund

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla München Dortmund. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja München ja Dortmund välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika München Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

München Dortmund junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

München ja Dortmund välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu München Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja München Dortmund voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt München Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
Etsi München Dortmund junaliput

Lennot München Dortmund

Lentoyhtiöt München Dortmund

Germanwings
Germanwings
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Etsi lentoja München Dortmund

Kimppakyyti München Dortmund

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä München Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä München - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa München ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä München ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

München ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Voit ottaa yhteyttä München Dortmund kimppakyyti-kuljettajaan ennen matkaa kimppakyytialustan kautta, josta olet varannut kyydin. On suositeltavaa, että keskustelet kuljettajan kanssa ennen matkaa matkan yksityiskohdista, kuten noutopaikasta ja aikataulusta.

Kimppakyytipaikkojen mukavuus vaihtelee käytetyn ajoneuvon tyypin ja kuljettajan mieltymysten mukaan. On tärkeää tarkistaa ajoneuvon tiedot kuljettajalta ennen varauksen tekemistä.

Kimppakyytijärjestelmä München Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti München Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika