Suositeltu reitti
Munster
Matkusta suoraan Istanbul lennot
Istanbul
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Munster
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Dortmund
Dortmund
Matkusta lennot Istanbul
Istanbul
Katso hinnat
Munster
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Matkusta lennot Istanbul
Istanbul
Katso hinnat

Miten päästä Munster Istanbul?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Munster kohteesta Istanbul ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Munster Istanbul, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Munster ja Istanbul väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus tai DeinBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Munster ja Istanbul välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Munster-Istanbul-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Munster Istanbul sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Munster Istanbul

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Munster Istanbul, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Munster Istanbul junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Munster-Istanbul-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Munster Istanbul

Monet lennot yhdistävät Munster ja Istanbul päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Istanbul ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Munster Istanbul -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Munster Istanbul

Lähtökaupunki
Munster
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Istanbul
Turkki
Etäisyys
2025 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Munster Istanbul lippuja
Etsi majoitusta Istanbul
Suunnittele matkasi Munster Istanbul helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Munster Istanbul helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Munster ja Istanbul välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, FlixBus tai DeinBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Munster ja Istanbul välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Munster ja Istanbul välillä

Munster Istanbul lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Munster ja Istanbul välillä on nopein tapa matkustaa 2025 km Munster ja Istanbul välillä.
Ympäristöhaitat Munster ja Istanbul välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Munster Istanbul?
Palvelut junassa Munster ja Istanbul välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Munster-Istanbul-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Munster Istanbul?
Saavutettavuus Munster tai Istanbul juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Munster-Istanbul-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Munster? Minne saavun Istanbul?

Munster lähtö bussiasemat

Munster
Kartta
Münster
Kartta

Munster lähtöasemat

Münster (Westf) Hbf
Kartta
Münster-Amelsbüren
Kartta

Munster lähtevät lentokentät

Muenster
Kartta

Istanbul saapumislentokentät

Ataturk
Kartta
Sabiha Gokcen
Kartta
Etsi Munster Istanbul lippuja
Etsi majoitusta Istanbul

Bussi Munster Istanbul

Useimmat Munster ja Istanbul väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Munster-Istanbul-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lähtöjen tiheys Istanbul Munster vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Istanbul, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Munster Istanbul

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Etsi bussilippuja Munster Istanbul

Junat Munster Istanbul

Saadaksesi parhaat tarjoukset Munster ja Istanbul välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Munster Istanbul kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Munster Istanbul junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Munster Istanbul

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
Etsi Munster Istanbul junaliput

Lennot Munster Istanbul

Lentoyhtiöt Munster Istanbul

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Sunexpress
Sunexpress
Pegasus
Pegasus
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Onur Air
Onur Air
Etsi lentoja Munster Istanbul
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika