Matkusta kohteesta Ostrava kohteeseen Bohumin

Suunnittele matkasi Ostravaista Bohuminan vuonna juna, bussi

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Ostravaista Bohuminan vuonna juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Ostrava
Bohumin
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Ostrava Bohumin

Kuljetusmuodotbussi, juna
etäisyys10 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Ostrava että Bohumin ?

Olet valinnut Bohumin seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Ostrava ja miten löytää paras Ostrava että Bohumin kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat junat ja bussit matkustaa Bohumin alkaen Ostrava Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Bohumin sitten Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Ostrava, matkustat LEO Express, FlixBus, ÖBB tai LEO Expressilla bussit tai junat.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Ostravaista Bohuminan?

Bussiyhtiöt
Bussioperaattori LEO Express tarjoaa linja-autoliikennettä Ostrava střed žel. st. (BUS)in bussiterminaalista Ostravaissa ja Bohumínn linja-autoasemalta ( Tšekin Tasavalta)
FlixBus on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla välillä Ostrava City (palvelevat Ostrava hl.n. LEO linja-autoasema on 2.4 km keskustassa) ja Bohumin City, jossa bussi pudottaa sinut pois Bohumín Linja-autoasema sijaitsee noin 0.4 km keskustasta.
Rautatieyritykset
ÖBB tarjoaa linjan Ostrava-Bohumin Chopin Night Train-juna lähtee Ostrava hlavní nádraží in asemalta (2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Bohuminn asemaa saavuttaessa (0.4 km keskustasta)
LEO Express käyttää linjaa Ostravaista Bohuminiin ja -juna Ostrava hl. n.in asemalta Bohumin-asemalle ( Tšekin Tasavalta)

Kaikki liikennemuodot Ostrava Bohumin

Jos haluat matkustaa Ostravaista (Tšekin Tasavalta) Bohuminan (Tšekin Tasavalta) 10 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ostrava Bohuminn juna on suora.
Junat Chopin Night Train ÖBB tai LEO Express: stä Bohuminiin lähtevät Ostrava hlavní nádraží in rautatieasemalta Ostravaissa. Saapuminen Bohuminiin on Bohuminn asemalla (0.4 km keskustasta).
Olet onnekas, siellä on suora Ostrava-Bohuminn bussikuljetus, joka on usein halvin vaihtoehto.
Sinulle tulee linja-auto Ostravaiin. Bussi putoaa sinut pois Bohumín (0.4 km Bohumin, Tšekin Tasavalta) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Ostrava hl.n. LEOin linja-autoasemalla (2.4 km de Ostrava) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Bohuminille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)