Ostrava
Matkusta suoraan Bohumin juna, bussi
Bohumin
Katso hinnat

Miten päästä Ostrava Bohumin?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostrava kohteesta Bohumin ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Ostrava Bohumin, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Ostrava ja Bohumin väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (ÖBB, LEO Express tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Ostrava ja Bohumin välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Ostrava-Bohumin-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Ostrava Bohumin sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Ostrava Bohumin

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Ostrava Bohumin, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Ostrava Bohumin junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Ostrava-Bohumin-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Ostrava Bohumin -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Ostrava Bohumin

Lähtökaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Bohumin
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
10 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja bussi.
Etsi Ostrava Bohumin lippuja
Etsi majoitusta Bohumin
Suunnittele matkasi Ostrava Bohumin helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Ostrava Bohumin helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Ostrava ja Bohumin välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten ÖBB, LEO Express tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Ostrava ja Bohumin välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Ostrava ja Bohumin välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Ostrava Bohumin?
Ympäristöystävällisyys Ostrava-Bohumin-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Ostrava-Bohumin-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Ostrava Bohumin?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Ostrava ja Bohumin väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Ostrava Bohumin kulkevat 10 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Bohumin.

Mistä aloittaa Ostrava? Minne saavun Bohumin?

Ostrava lähtö bussiasemat

Ostrava-Svinov
Kartta
Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta

Ostrava lähtöasemat

Ostrava hlavní nádraží
Kartta
Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta

Bohumin saapuminen linja-autoasemat

Bohumín
Kartta

Bohumin saapuminen asemat

Bohumin
Kartta
Etsi Ostrava Bohumin lippuja
Etsi majoitusta Bohumin

Bussi Ostrava Bohumin

Ostrava ja Bohumin välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Ostrava-Bohumin vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Ostrava - Bohumin Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Ostrava-Bohumin-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Ostrava Bohumin

LEO Express
LEO Express
Etsi bussilippuja Ostrava Bohumin

Junat Ostrava Bohumin

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Ostrava Bohumin. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Ostrava ja Bohumin välillä.

Junalippuja Ostrava Bohumin voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Ostrava Bohumin junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Ostrava Bohumin

ÖBB
ÖBB
LEO Express
LEO Express
Etsi Ostrava Bohumin junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika