Suositeltu reitti
Ostrava
Matkusta suoraan Brno bussi, kimppakyytiä
Brno
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Ostrava
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Olomouc
Olomouc
Matkusta bussi, kimppakyytiä Brno
Brno
Katso hinnat

Miten päästä Ostrava Brno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostrava kohteesta Brno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Ostrava Brno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Ostrava ja Brno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, LEO Express, Blablacar tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Ostrava ja Brno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Ostrava-Brno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Ostrava Brno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Ostrava Brno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Ostrava Brno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Ostrava Brno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Ostrava-Brno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Ostrava Brno

Kimppakyyti Ostrava ja Brno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Ostrava tai Brno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Ostrava Brno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Ostrava Brno

Lähtökaupunki
Ostrava
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Brno
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
138 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Ostrava Brno lippuja
Etsi majoitusta Brno
Suunnittele matkasi Ostrava Brno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Ostrava Brno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Ostrava ja Brno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, LEO Express, Blablacar tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Ostrava ja Brno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Ostrava ja Brno välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Ostrava Brno?
Joustava Kimppakyyti Ostrava Brno on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Ostrava Brno?
Nopeus Junat Ostrava Brno ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Ostrava-Brno-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Ostrava Brno?
Palvelut junassa Ostrava ja Brno välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Matka-aika Bussit Ostrava Brno kulkevat 138 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Brno.

Mistä aloittaa Ostrava? Minne saavun Brno?

Ostrava lähtö bussiasemat

Ostrava-Svinov
Kartta
Ostrava střed žel. st. (BUS)
Kartta

Ostrava lähtöasemat

Ostrava Svinov
Kartta
Ostrava hl. n.
Kartta

Brno saapuminen linja-autoasemat

Brno Hotel Grand
Kartta
Brno Zvonařka
Kartta
Etsi Ostrava Brno lippuja
Etsi majoitusta Brno

Bussi Ostrava Brno

Useimmat Ostrava ja Brno väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Brno Ostrava vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Brno, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Ostrava ja Brno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Ostrava Brno

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Etsi bussilippuja Ostrava Brno

Junat Ostrava Brno

Saadaksesi parhaat tarjoukset Ostrava ja Brno välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Ostrava Brno. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Ostrava Brno. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Ostrava ja Brno välillä.

Junayhtiöt Ostrava Brno

LEO Express
LEO Express
Etsi Ostrava Brno junaliput

Kimppakyyti Ostrava Brno

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Ostrava Brno riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Ostrava - Brno voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Ostrava Brno riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Ostrava Brno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Ostrava Brno

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika