Matkusta kohteesta Oulu kohteeseen Helsinki

Suunnittele matkasi Ouluista Helsinkian vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Ouluista Helsinkian vuonna kone, juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Oulu
Helsinki
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Oulu Helsinki

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys539 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Oulu että Helsinki ?

Suunnittelet matkaa Oulu että Helsinki ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Oulu Helsinki? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat junat ja lennot yhdellä haulla. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Helsinki sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja junat Finnair, VR, Blue1 tai Norwegian Air Shuttleista Helsinki.

Kaikki liikennemuodot Oulu Helsinki

Jos haluat matkustaa Ouluista (Suomi) Helsinkian (Suomi) 539 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Oulu> Helsinki on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Oulu ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Oulu OUL: n lentokentälle 11 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai Finnair.
Oulu Helsinkin juna on suora.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Ouluin rautatieasemalta Ouluissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).

Mitkä kuljetusyritykset menevät Ouluista Helsinkian?

Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle tekee lennon lähtevät Oulu OUL: n lentokentältä, joka sijaitsee 11 km: n päässä Ouluin keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Blue1 takaa pyörimisen Oulu OUL: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Oulu Centre, Suomi) osoitteesta Helsinki (palvelevat Helsinki-Vantaa HEL: n lentokenttää)
Finnair käyttää lentoa lähtevät Oulu OUL: n lentokentältä, joka sijaitsee 11 km: n päässä Ouluin keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjan Oulu-Helsinki -juna lähtee Ouluin asemalta (0.6 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)