Oulu
Matkusta suoraan Helsinki lennot, juna
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Oulu Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oulu kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Oulu Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Oulu ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Oulu ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Oulu-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Oulu Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Oulu Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Oulu-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Oulu Helsinki

Monet lennot yhdistävät Oulu ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Oulu Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Oulu Helsinki

Lähtökaupunki
Oulu
Suomi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
539 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Oulu Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Oulu Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Oulu Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Oulu ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Oulu ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Oulu ja Helsinki välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Oulu Helsinki?
Ympäristöystävällisyys Oulu-Helsinki-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Oulu ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Oulu tai Helsinki juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Oulu-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Oulu-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Oulu Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Oulu ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 539 km Oulu ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Oulu Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Oulu lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Oulu ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Oulu Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Oulu? Minne saavun Helsinki?

Oulu lähtöasemat

Oulu
Kartta
Oulu Tuira
Kartta
Haukipudas
Kartta
Pikkarala
Kartta

Oulu lähtevät lentokentät

Oulu
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Oulu Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Oulu ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Oulu Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Oulu ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Oulu ja Helsinki väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Helsinki ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Oulu Helsinki. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Helsinki.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Oulu Helsinki. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Helsinki, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Junat Oulu Helsinki

Saadaksesi parhaat tarjoukset Oulu ja Helsinki välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Oulu Helsinki voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Oulu Helsinki. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Oulu Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Oulu ja Helsinki välillä.

Junalippu Oulu Helsinki kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Oulu ja Helsinki välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Oulu Helsinki

VR
VR
Etsi Oulu Helsinki junaliput

Lennot Oulu Helsinki

Lentoyhtiöt Oulu Helsinki

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Oulu Helsinki

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika