Padova
Matkusta suoraan Firenze bussi, juna, kimppakyytiä
Firenze
Katso hinnat

Miten päästä Padova Firenze?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Padova kohteesta Firenze ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Padova Firenze, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Padova ja Firenze väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Padova ja Firenze välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Padova-Firenze-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Padova Firenze sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Padova Firenze

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Padova Firenze, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Padova Firenze junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Padova-Firenze-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Padova Firenze

Kimppakyyti Padova ja Firenze välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Firenze hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Padova tai Firenze.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Padova Firenze -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Padova Firenze

Lähtökaupunki
Padova
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Firenze
Italia
Toscana
Etäisyys
189 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Padova Firenze lippuja
Etsi majoitusta Firenze
Suunnittele matkasi Padova Firenze helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Padova Firenze helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Padova ja Firenze välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Padova ja Firenze välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Padova ja Firenze välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Padova Firenze?
Mukavuus Padova ja Firenze välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Padova-Firenze-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Padova-Firenze-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Padova-Firenze-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Padova Firenze?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Padova ja Firenze väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Padova Firenze ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Firenze (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Padova-Firenze-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Padova Firenze kulkevat 189 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Firenze.
Kimppakyytien edut ja haitat Padova Firenze?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Padova Firenze suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Ystävällisyys Kimppakyyti Padova ja Firenze välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Padova Firenze.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Padova-Firenze-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Padova? Minne saavun Firenze?

Padova lähtö bussiasemat

Padova Autostazione Viale della Pace
Kartta
Padua
Kartta

Padova lähtöasemat

Padova
Kartta

Firenze saapuminen linja-autoasemat

Firenze
Kartta
Florence
Kartta

Firenze saapuminen asemat

Firenze Campo di Marte
Kartta
Firenze Santa Maria Novella
Kartta
Etsi Padova Firenze lippuja
Etsi majoitusta Firenze

Bussi Padova Firenze

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Padova-Firenze-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Padova - Firenze vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Firenze liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Firenze Padova vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Firenze, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Padova ja Firenze välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Padova Firenze

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Padova Firenze

Junat Padova Firenze

Padova ja Firenze välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Padova Firenze riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Firenze ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Padova Firenze kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Padova ja Firenze välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Padova Firenze

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Padova Firenze junaliput

Kimppakyyti Padova Firenze

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Padova ja Firenze välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Padova ja Firenze välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Padova ja Firenze välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Padova Firenze

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Padova Firenze
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika