Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Hania

Suunnittele matkasi Patrasista Haniaan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Haniaan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Hania
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Hania

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys366 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Patras että Hania ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Patras että Hania? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat, lautta ja lennot päästä Hania. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Hania sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Patras - Hania tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Patras, matkustat TrainOSE, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Olympic Air, Aegean Airlines tai Ryanairilla bussit, junat, lautta tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Patras Hania

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Haniaan (Kreeta, Kreikka) 366 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Haniaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Haniaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
Ei ole Patrasin Hanian suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (bussi ja/tai juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Hania.
Tulet Athens Piraeus E1in satamaan 9.1 km de Ateenaiin Blue Star Ferries tai ANEK Lines-aluksella. Vene laittaa Soudan satamaan 5.9 km: ta Haniaista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Hania Patras. Voit ottaa lennonAteena-Hania tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Haniaiin (Souda Airport, IATA-koodi: CHQ], jota hallinnoi Ryanair, Aegean Airlines tai Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)