Patras
Matkusta juna Ateena
Ateena
Matkusta lautta, lennot Hania
Hania
Katso hinnat

Miten päästä Patras Hania?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Hania ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Hania, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Hania väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air tai Ryanair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Hania välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Hania-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Hania sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Patras Hania lautalla

Patras ja Hania välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Patras Hania

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Hania, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Hania junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Hania-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Hania

Monet lennot yhdistävät Patras ja Hania päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Hania ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Hania -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Hania

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Hania
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
366 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Hania lippuja
Etsi majoitusta Hania
Suunnittele matkasi Patras Hania helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Hania helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Hania välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air tai Ryanair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Hania välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Hania välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Hania?
Nopeus Junat Patras Hania ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Patras ja Hania välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Patras-Hania-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Patras-Hania-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Patras Hania?
Miellyttävä kokemus Patras ja Hania väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Mukavuus Patras-Hania-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Hania suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Joustavuus Patras ja Hania välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Hania matkan suunnittelua.
Kesto Patras ja Hania välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Hania.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Hania?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Patras ja Hania väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Patras ja Hania välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Patras-Hania-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Patras Hania kulkevat 366 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Hania.
Patras Hania lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Patras ja Hania välillä on nopein tapa matkustaa 366 km Patras ja Hania välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Hania sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Hania matkustavien on usein saavuttava Patras lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Patras ja Hania välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Hania?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Hania saapumissatamat

Souda
Kartta

Hania saapumislentokentät

Souda
Kartta
Etsi Patras Hania lippuja
Etsi majoitusta Hania

Lautta Patras Hania

Mukavuudet Patras Hania kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Huomaa, että Patras ja Hania välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Patras Hania kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttalipun hinta Patras Hania voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Patras Hania suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Lauttayhtiöt Patras Hania

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
ANEK Lines
ANEK Lines
Etsi Patras Hania lautta lippuja

Bussi Patras Hania

Useimmat Patras ja Hania väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Hania vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Hania liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Hania Patras vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Hania, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Patras-Hania-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Patras Hania

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Hania

Junat Patras Hania

Saadaksesi parhaat tarjoukset Patras ja Hania välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Hania riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Hania ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Patras Hania kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Patras Hania voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt Patras Hania

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Hania junaliput

Lennot Patras Hania

Lentoyhtiöt Patras Hania

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Patras Hania
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika