Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Heraklion

Suunnittele matkasi Patrasista Heraklionan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Heraklionan vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Bari
Heraklion
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Heraklion

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys444 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Heraklion?

Tarjoamme 1 reittiä lautta, konevalmistella Patras Heraklionn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Patras Heraklionn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Heraklionn kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Heraklion ja eri yhteyspisteet (N. Kazantzakisin lentokenttä, Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Heraklion

Kaikki liikennemuodot Patras Heraklion

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Heraklionan (Kreeta, Kreikka) 444 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Heraklion Patras. Voit ottaa lennonBari-Heraklion tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Bari ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Palese BRI: n lentokentälle 7.1 km: een, kun haluat tehdä lennon Heraklioniin (N. Kazantzakis Airport, IATA-koodi: HER], jota hallinnoi Volotea.
Ei ole Patrasin Heraklionn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Patras-Bari.
Tulet Patras Terminal Ferry Sudin satamaan 3.2 km de Patrasiin Superfast Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Banchina Deposito Francon satamaan 1.5 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)