Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Kavala

Suunnittele matkasi Patrasista Kavalaan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Kavalaan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Kavala
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Kavala

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys376 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Patras että Kavala ?

Suunnittelet matkaa Patras että Kavala ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Patras Kavala? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat, lautta ja lennot päästä Kavala. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Kavala anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Käytät pääasiassa lennot, lautta, junat ja bussit TrainOSE, Hellenic Seaways tai Olympic Airista Kavala.

Kaikki liikennemuodot Patras Kavala

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Kavalaan (Kreikka) 376 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Kavalaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Kavalaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
Ei ole Patrasin Kavalan suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (bussi ja/tai juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Kavala.
Tulet Athens Piraeus E6in satamaan 7.4 km de Ateenaiin Hellenic Seaways-aluksella. Vene laittaa Kavalan satamaan 0.5 km: ta Kavalaista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Kavala Patras. Voit ottaa lennonAteena-Kavala tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Kavalaiin (Megas Alexandros Airport, IATA-koodi: KVA], jota hallinnoi Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)