Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Kos

Suunnittele matkasi Patrasista Kosan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Kosan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Kos
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Kos

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys512 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Patras että Kos ?

Kos on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Patras että Kos kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat, lautta ja lennot päästä Kos. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Kos sitten Vivanoda hoitaa loput. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Matkustaa Patras, lennot, lautta, junat tai bussit of TrainOSE, Blue Star Ferries, Olympic Air ja Aegean Airlines vie sinut Kos.

Kaikki liikennemuodot Patras Kos

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Kosan (Dodecanese, Kreikka) 512 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Kosan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Kosan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
Ei ole Patrasin Kosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (bussi ja/tai juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Kos.
Tulet Athens Piraeus E1in satamaan 9.1 km de Ateenaiin Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Kosn satamaan 1 km: ta Kosista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Kos Patras. Voit ottaa lennonAteena-Kos tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Kosiin (Kos Airport, IATA-koodi: KGS], jota hallinnoi Aegean Airlines tai Olympic Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)