Patras
Matkusta juna Ateena
Ateena
Matkusta lautta, lennot Mytilene
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Patras Mytilene?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Mytilene ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Mytilene, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Mytilene väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air tai Volotea) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Mytilene välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Mytilene-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Mytilene sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Patras Mytilene lautalla

Patras ja Mytilene välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Patras Mytilene

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Mytilene, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Mytilene junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Mytilene-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Mytilene

Monet lennot yhdistävät Patras ja Mytilene päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Mytilene ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Mytilene -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Mytilene

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
429 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Mytilene lippuja
Etsi majoitusta Mytilene
Suunnittele matkasi Patras Mytilene helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Mytilene helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Mytilene välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train, Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air tai Volotea, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Mytilene välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Mytilene välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Mytilene?
Hinnat Bussiliput Patras Mytilene ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Mytilene (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Patras ja Mytilene välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Patras-Mytilene-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Patras Mytilene kulkevat 429 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Mytilene.
Patras Mytilene lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Patras ja Mytilene välillä on nopein tapa matkustaa 429 km Patras ja Mytilene välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Mytilene sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Patras Mytilene voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Patras ja Mytilene välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Mytilene?
Maisemat Patras ja Mytilene väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Patras-Mytilene-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Patras-Mytilene-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Patras-Mytilene-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Patras Mytilene?
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Patras ja Mytilene välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Hinnat Patras ja Mytilene välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Patras ja Mytilene välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Mytilene?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Mytilene saapumissatamat

Mytilene
Kartta

Mytilene saapumislentokentät

Mytilene
Kartta
Etsi Patras Mytilene lippuja
Etsi majoitusta Mytilene

Lautta Patras Mytilene

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Patras ja Mytilene välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Mukavuudet Patras Mytilene kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Patras Mytilene kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Huomaa, että Patras ja Mytilene välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lauttayhtiöt Patras Mytilene

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Etsi Patras Mytilene lautta lippuja

Bussi Patras Mytilene

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Patras-Mytilene-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Mytilene vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Mytilene liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Patras-Mytilene-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Patras ja Mytilene välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Patras Mytilene

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Mytilene

Junat Patras Mytilene

Junalippuja Patras Mytilene voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Mytilene riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Mytilene ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Patras Mytilene kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Patras ja Mytilene välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Patras Mytilene

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Mytilene junaliput

Lennot Patras Mytilene

Lentoyhtiöt Patras Mytilene

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Volotea
Volotea
Etsi lentoja Patras Mytilene

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika