Patras
Matkusta juna Ateena
Ateena
Matkusta lautta, lennot Paros
Paros
Katso hinnat

Miten päästä Patras Paros?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Paros ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Paros, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Paros väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train, Hellenic Train, Olympic Air, Aegean Speed Lines tai Blue Star Ferries) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Paros välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Paros-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Paros sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Patras Paros lautalla

Patras ja Paros välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Patras Paros

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Paros, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Paros junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Paros-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Paros

Monet lennot yhdistävät Patras ja Paros päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Paros ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Paros -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Paros

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Paros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
327 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Paros lippuja
Etsi majoitusta Paros
Suunnittele matkasi Patras Paros helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Paros helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Paros välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train, Hellenic Train, Olympic Air, Aegean Speed Lines tai Blue Star Ferries, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Paros välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Paros välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Paros?
Nopeus Junat Patras Paros ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Patras ja Paros väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Patras-Paros-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Patras-Paros-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Paros?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Patras ja Paros väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Patras Paros ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Paros (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Patras Paros kulkevat 327 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Paros.
Comfort Patras-Paros-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Patras Paros?
Miellyttävä kokemus Patras ja Paros väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Patras ja Paros välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Paros matkan suunnittelua.
Hinnat Patras ja Paros välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Patras Paros lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Paros sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Patras ja Paros välillä on nopein tapa matkustaa 327 km Patras ja Paros välillä.
Turvatarkastukset Paros matkustavien on usein saavuttava Patras lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Patras Paros voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Paros?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Paros saapumissatamat

Paros
Kartta

Paros saapumislentokentät

Paros
Kartta
Etsi Patras Paros lippuja
Etsi majoitusta Paros

Lautta Patras Paros

Mukavuudet Patras Paros kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Huomaa, että Patras ja Paros välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Lauttalipun hinta Patras Paros voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Patras Paros suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Patras Paros kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttayhtiöt Patras Paros

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Etsi Patras Paros lautta lippuja

Bussi Patras Paros

Patras ja Paros välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Paros vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Paros liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Paros Patras vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Paros, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Patras ja Paros väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Patras Paros

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Paros

Junat Patras Paros

Junalippu Patras Paros kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Paros riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Paros ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Patras Paros junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Patras Paros. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Patras ja Paros välillä.

Junayhtiöt Patras Paros

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Paros junaliput

Lennot Patras Paros

Lentoyhtiöt Patras Paros

Olympic Air
Olympic Air
Etsi lentoja Patras Paros
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika