Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Preveza

Suunnittele matkasi Patrasista Prevezaan vuonna juna, bussi, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Prevezaan vuonna kone, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Preveza
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Preveza

Kuljetusmuodotkone, bussi, juna
etäisyys116 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Patras että Preveza ?

Suunnittelet matkaa Patras että Preveza ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Patras Preveza? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat ja lennot päästä Preveza. Syötä matkustuspäiväsi vain Preveza ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Patras, matkustat TrainOSE tai Aegean Airlinesilla bussit, junat tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Patras Preveza

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Prevezaan (Kreikka) 116 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Preveza Patras. Voit ottaa lennonAteena-Preveza tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Prevezaiin (Aktion Airport, IATA-koodi: PVK], jota hallinnoi Aegean Airlines.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Prevezaan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Prevezaan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)