Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Rhodes

Suunnittele matkasi Patrasista Rhodesan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Rhodesan vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Venetsia
Rhodes
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Rhodes

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys608 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Rhodes?

Tarjoamme 1 reittiä lautta, konevalmistella Patras Rhodesn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Patras Rhodesn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Rhodesn kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Rhodes ja eri yhteyspisteet (Diagorasin lentokenttä, Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Rhodes

Kaikki liikennemuodot Patras Rhodes

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Rhodesan (Dodecanese, Kreikka) 608 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Rhodes Patras. Voit ottaa lennonVenetsia-Rhodes tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Venetsia ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Marco Polo VCE: n lentokentälle 7.9 km: een, kun haluat tehdä lennon Rhodesiin (Diagoras Airport, IATA-koodi: RHO], jota hallinnoi Volotea.
Ei ole Patrasin Rhodesn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Patras-Venetsia.
Tulet Patras Terminal Ferry Sudin satamaan 3.2 km de Patrasiin Minoan Lines tai ANEK Lines-aluksella. Vene laittaa Venezia Tronchetton satamaan 2.7 km: ta Venetsiaista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)