Patras
Matkusta juna Ateena
Ateena
Matkusta lennot Skiathos
Skiathos
Katso hinnat

Miten päästä Patras Skiathos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patras kohteesta Skiathos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Patras Skiathos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Patras ja Skiathos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Olympic Air, Hellenic Train tai Hellenic Train) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Patras ja Skiathos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Patras-Skiathos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Patras Skiathos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Patras Skiathos

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Patras Skiathos, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Patras Skiathos junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Patras-Skiathos-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Patras Skiathos

Monet lennot yhdistävät Patras ja Skiathos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Skiathos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Patras Skiathos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Patras Skiathos

Lähtökaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Määränpääkaupunki
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Etäisyys
182 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Patras Skiathos lippuja
Etsi majoitusta Skiathos
Suunnittele matkasi Patras Skiathos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Patras Skiathos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Patras ja Skiathos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Olympic Air, Hellenic Train tai Hellenic Train, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Patras ja Skiathos välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Patras ja Skiathos välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Patras Skiathos?
Maisemat Patras ja Skiathos väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Patras-Skiathos-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Patras Skiathos?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Patras ja Skiathos väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Patras Skiathos kulkevat 182 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Skiathos.
Patras Skiathos lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Patras Skiathos sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Skiathos matkustavien on usein saavuttava Patras lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Patras? Minne saavun Skiathos?

Patras lähtöasemat

Patra
Kartta

Skiathos saapumislentokentät

Skiathos
Kartta
Etsi Patras Skiathos lippuja
Etsi majoitusta Skiathos

Bussi Patras Skiathos

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Patras-Skiathos-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussimatkan kesto välillä Patras - Skiathos vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Skiathos liikennöivät bussit.

Patras ja Skiathos välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Patras Skiathos

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Patras Skiathos

Junat Patras Skiathos

Junalippu Patras Skiathos kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Patras Skiathos riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Skiathos ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Patras Skiathos. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Patras ja Skiathos välillä.

Junayhtiöt Patras Skiathos

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Patras Skiathos junaliput

Lennot Patras Skiathos

Lentoyhtiöt Patras Skiathos

Olympic Air
Olympic Air
Etsi lentoja Patras Skiathos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika