Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Skiathos

Suunnittele matkasi Patrasista Skiathosan vuonna juna, bussi, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Skiathosan vuonna kone, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Ateena
Skiathos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Skiathos

Kuljetusmuodotkone, bussi, juna
etäisyys182 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Skiathos?

Tarjoamme 1 reittiä juna, bussi, konevalmistella Patras Skiathosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, kone).
  • Hanki Patras Skiathosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Skiathosn kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Skiathos ja eri yhteyspisteet (Skiathosin lentokenttä, Patrain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Skiathos

Kaikki liikennemuodot Patras Skiathos

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Skiathosan (Sporades-saaret, Kreikka) 182 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Skiathos Patras. Voit ottaa lennonAteena-Skiathos tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Skiathosiin (Skiathos Airport, IATA-koodi: JSI], jota hallinnoi Olympic Air.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Skiathosan ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja käyttö bussi ja/tai kone päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών n asemalla (21 km keskustasta).
Vaikka Patras Skiathosan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai kone], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)