Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Thessaloniki

Suunnittele matkasi Patrasista Thessalonikian vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Patrasista Thessalonikian vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Patras
Ateena
Thessaloniki
/
/
  • Hanki hinnat
2
Patras
Thessaloniki
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Thessaloniki

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys284 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Thessaloniki?

Tarjoamme 2 reittiä juna, bussi, lautta, konevalmistella Patras Thessalonikin matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, lautta, kone).
  • Hanki Patras Thessalonikin matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Thessalonikin kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Thessaloniki ja eri yhteyspisteet (Makedoniain lentokenttä, Thessalonikiin lauttaterminaali, Thessaloniki / Θεσσαλονίκηin asema, Patrain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Thessaloniki

Kaikki liikennemuodot Patras Thessaloniki

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Thessalonikian (Keski-Makedonia, Kreikka) 284 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Thessalonikian ilman muutoksia. Voit ottaa junanKiato-Ateena ja Ateena-Thessaloniki ja käyttö bussi päästäksesi määränpäähän.
Junat TrainOSE: stä Ateenaiin lähtevät Kiato / Κιάτοin rautatieasemalta Kiatoissa. Saapuminen Ateenaiin on SKA (Rail center of Acharnes)n asemalla (11 km keskustasta).Ateenaissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa TrainOSE: n hoitama juna lähtee Thessalonikiille.
Vaikka Patras Thessalonikian ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (juna ja/tai lautta], joka suorittaa matkan Patras-Kiato.
Sinulle tulee linja-auto Patrasiin. Bussi putoaa sinut pois Kiato / Κιάτο (1.3 km Kiato, Kreikka) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Patrain linja-autoasemalla (0.5 km de Patras) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Kiatoille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Thessaloniki Patras. Voit ottaa lennonAteena-Thessaloniki tee sitten jäljellä oleva matka bussi ja/tai juna.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Thessalonikiiin (Makedonia Airport, IATA-koodi: SKG], jota hallinnoi Aegean Airlines, Olympic Air tai Ryanair.
Ei ole Patrasin Thessalonikin suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (bussi ja/tai juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Ateena-Thessaloniki.
Tulet Athens Piraeus E6in satamaan 7.4 km de Ateenaiin Hellenic Seaways-aluksella. Vene laittaa Thessalonikin satamaan 3.6 km: ta Thessalonikiista. Suosittelemme, että tulet Ateenain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)