Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Trieste

Suunnittele matkasi Patrasista Triestean vuonna juna, bussi, lautta, kimppakyytejä

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Patrasista Triestean vuonna lautta, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Patras
Trieste
  • Hanki hinnat
2
Patras
Ancona
Trieste
  • Hanki hinnat
3
Patras
Venetsia
Trieste
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Trieste

Kuljetusmuodotkimppakyytejä, lautta, bussi, juna
etäisyys1052 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Trieste?

Tarjoamme 3 reittiä juna, bussi, lautta, kimppakyytejävalmistella Patras Triesten matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, lautta, kimppakyytejä).
  • Hanki Patras Triesten matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Triesten kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Trieste ja eri yhteyspisteet (Trieste Centralein asema, Trieste Centralein linja-autoasema, Triestein lauttaterminaali, Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali, Patras Terminal Ferry Nordin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Trieste

Kaikki liikennemuodot Patras Trieste

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Triestean (Friuli-Venezia Giulia, Italia) 1052 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kimppakyytejä, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Triesteiin Patrasista.
Tulet Patras Terminal Ferry Nordin satamaan 0.1 km de Patrasiin Minoan Lines-aluksella. Vene laittaa Triesten satamaan 1.4 km: ta Triesteista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Vaikka Patras Triestean ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (lautta], joka suorittaa matkan Venetsia-Trieste.
Sinulle tulee linja-auto Venetsiaiin. Bussi putoaa sinut pois Trieste Centrale (1.1 km Trieste, Italia) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Venezia Tronchetto Stazionein linja-autoasemalla (2.7 km de Venetsia) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Triesteille.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Patrasista Triestean ilman muutoksia. Voit ottaa junanVenetsia-Trieste ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat Frecciabianca Trenitalia: stä Triesteiin lähtevät Venezia Santa Luciain rautatieasemalta Venetsiaissa. Saapuminen Triesteiin on Trieste Centralen asemalla (1.2 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)