Matkusta kohteesta Patras kohteeseen Zakynthos

Suunnittele matkasi Patrasista Zakynthosan vuonna lautta

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Patrasista Zakynthosan vuonna lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Patras
Korfu
Zakynthos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Patras Zakynthos

Kuljetusmuodotlautta
etäisyys90 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Patras kohteeseen Zakynthos?

Tarjoamme 1 reittiä lauttavalmistella Patras Zakynthosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta).
  • Hanki Patras Zakynthosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Patrasin ja Zakynthosn kaupungit kartalla sekä reitillä Patras Zakynthos ja eri yhteyspisteet (Zakynthosin lauttaterminaali, Patras Terminal Ferry Sudin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Zakynthos

Kaikki liikennemuodot Patras Zakynthos

Jos haluat matkustaa Patrasista (Länsi-Kreikka, Kreikka) Zakynthosan (Jooniansaaret, Kreikka) 90 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (lautta).
Minkäänlaisen risteyksen avulla voit mennä suoraan Patrasista Zakynthosan, mutta on mahdollista ottaa vain vene, jotta tämä matka toteutetaan yhteyksien ansiosta Patras-Korfu ja Korfu-Zakynthos.
Tulet Patras Terminal Ferry Sudin satamaan 3.2 km de Patrasiin ANEK Lines-aluksella. Vene laittaa Kerkyran satamaan 1.5 km: ta Korfuista. Suosittelemme, että tulet Patrasin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Zakynthosan Patrasista: Korfu-Zakynthos on Agoudimos Lines: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)