Matkusta kohteesta Praha kohteeseen Brno

Suunnittele matkasi Prahaista Brnoan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Prahaista Brnoan vuonna juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Praha
Brno
/
  • Hanki hinnat
2
Praha
Olomouc
Brno
/
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Praha Brno

Kuljetusmuodotkimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys187 km
Suora linjaJoo

Kuinka on mahdollista siirtyä Praha että Brno ?

Olet valinnut Brno seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Praha ja miten löytää paras Praha että Brno kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää junat, kimppakyytejä ja bussit mennä Brno alkaen Praha, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Brno ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Käytä lopuksi suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja tulosten hienosäätöön.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Praha, matkustat FlixBus, LEO Express, LEO Express, Hellö tai Blablacarilla bussit, kimppakyytejä tai junat.

Kaikki liikennemuodot Praha Brno

Jos haluat matkustaa Prahaista (Tšekin Tasavalta) Brnoan (Tšekin Tasavalta) 187 km: n päässä, voit lainata 3 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Olet onnekas, siellä on suora Praha-Brnon bussikuljetus, joka on usein halvin vaihtoehto.
Sinulle tulee linja-auto Prahaiin. Bussi putoaa sinut pois Brno (2 km Brno, Tšekin Tasavalta) linja-autoasemalta. Varmista, että näet UAN Florenc Praha (Prague)in linja-autoasemalla (1.5 km de Praha) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Brnoille.
Blablacarissa löydät todennäköisesti ajurit, jotka jakavat ajoneuvonsa reitille Praha-Brno.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Prahaista Brnoan ilman muutoksia. Voit ottaa junanPraha-Olomouc ja käyttö bussi päästäksesi määränpäähän.
Junat LEO Express: stä Olomouciin lähtevät Praha hl. n.in rautatieasemalta Prahaissa. Saapuminen Olomouciin on Olomouc hl.n.n asemalla (1.9 km keskustasta).

Mitkä kuljetusyritykset menevät Prahaista Brnoan?

Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Praha-Brno (188 km)
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori Hellö tarjoaa linja-autoliikennettä UAN Florenc Praha (Prague)in bussiterminaalista Prahaissa ja Brnon linja-autoasemalta ( Tšekin Tasavalta)
LEO Express on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla välillä Praha City (palvelevat UAN Florenc Praha (Prague) linja-autoasema on 1.5 km keskustassa) ja Brno City, jossa bussi pudottaa sinut pois Brno Zvonařka Linja-autoasema sijaitsee noin 1.9 km keskustasta.
FlixBus-bussiliikenne pyörii Prague Main Railway Stationin bussiterminaalista Prahaissa ja Brno Hotel Grandn linja-autoasemalta ( Tšekin Tasavalta)
Rautatieyritykset
LEO Express tarjoaa linjan Praha-Olomouc -juna lähtee Praha hl. n.in asemalta (1.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Olomouc hl.n.n asemaa saavuttaessa (1.9 km keskustasta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)