Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Hania

Suunnittele matkasi Rhodesista Haniaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Rhodesista Haniaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Rhodes
Hania
/
  • Hanki hinnat
2
Rhodes
Ateena
Hania
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Hania

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys392 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Rhodes kohteeseen Hania?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Rhodesin sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km). ja välillä Ateena ja Hania, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E1 ja Souda vastaavasti 9.1 km ja 5.9 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Aigaion Pelagos-lautat tekevät rajan Rhodesin sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km).
ANEK Lines-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Ateena ja Hania, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E3 ja Souda vastaavasti 7.8 km ja 5.9 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Lentoyhtiöt
Ryanair lentää lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle) ja Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Hania (palvelevat Souda CHQ: n lentokenttää)
Aegean Airlines tarjoaa seuraavat kierrokset: lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle) ja Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Hania (palvelevat Souda CHQ: n lentokenttää)
Olympic Air käyttää lentoja lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle) ja Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Hania (palvelevat Souda CHQ: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Rhodes Hania

Jos haluat matkustaa Rhodesista (Dodecanese, Kreikka) Haniaan (Kreeta, Kreikka) 392 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Haniaan Rhodesista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Rhodes-Ateena ja Ateena-Hania
Jätä Rhodes ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Diagoras RHO: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Ryanair, Aegean Airlines tai Olympic Air.Ateenaista ota toinen kone Aegean Airlines, Olympic Air tai Ryanair: llä, joka vie sinut Soudan lentokentälle (Hania, Kreikka).
Minkäänlaisen risteyksen avulla voit mennä suoraan Rhodesista Haniaan, mutta on mahdollista ottaa vain vene, jotta tämä matka toteutetaan yhteyksien ansiosta Rhodes-Ateena ja Ateena-Hania.
Tulet Rhodesin satamaan 0.5 km de Rhodesiin Blue Star Ferries tai Aigaion Pelagos-aluksella. Vene laittaa Athens Piraeus E3n satamaan 7.8 km: ta Ateenaista. Suosittelemme, että tulet Rhodesin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Haniaan Rhodesista: Ateena-Hania on Blue Star Ferries tai ANEK Lines: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)