Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Kavala

Suunnittele matkasi Rhodesista Kavalaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Rhodesista Kavalaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Rhodes
Kavala
  • Hanki hinnat
2
Rhodes
Ateena
Kavala
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Kavala

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys599 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Rhodes että Kavala ?

Olet valinnut Kavala seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Rhodes ja miten löytää paras Rhodes että Kavala kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lennot ja lautta matkustaa Kavala alkaen Rhodes Syötä matkustuspäiväsi vain Kavala ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Olympic Air, Hellenic Seaways, Ryanair, Aegean Airlines, Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferriesista Kavala.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Rhodesista Kavalaan?

Lentoyhtiöt
Olympic Air lentää lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle) ja Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Ateena Centre, Kreikka) osoitteesta Kavala (palvelevat Megas Alexandros KVA: n lentokenttää)
Aegean Airlines takaa pyörimisen lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Ryanair käyttää lentoa Diagoras RHO: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Rhodes Centre, Kreikka) osoitteesta Ateena (palvelevat Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Rhodesin sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km).
Hellenic Seaways-lautat tekevät rajan välillä Ateena ja Kavala, jossa he palvelevat satamia Athens Piraeus E6 ja Kavala vastaavasti 7.4 km ja 0.5 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Aigaion Pelagos-alukset käyttävät meriliikennettä Rhodesin sataman ja Ateenain välillä (Athens Piraeus E3, 7.8 km).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)