Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Patras

Suunnittele matkasi Rhodesista Patrasan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Rhodesista Patrasan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Rhodes
Patras
  • Hanki hinnat
2
Rhodes
Venetsia
Patras
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Patras

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys608 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Rhodes että Patras ?

Patras on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Rhodes että Patras kuljetustarjoukset? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Onneksi Vivanoda on multimodaalinen matkasuunnittelija, joka yhdistää hinnat lautta ja lennot yhdellä haulla. Syötä matkustuspäiväsi vain Patras ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Rhodes, matkustat Austrian Airlines, Volotea, Minoan Lines, TUIfly, ANEK Lines tai Aegean Airlinesilla lautta tai lennot.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Rhodesista Patrasan?

Lentoyhtiöt
Aegean Airlines tekee lennon lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Wieniin (saapuminen Vienna-Schwechat International VIE: n lentokentälle)
Austrian Airlines takaa pyörimisen Vienna-Schwechat International VIE: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Wien Centre, Itävalta) osoitteesta Patras (palvelevat Araxos GPA: n lentokenttää)
Volotea käyttää lentoa lähtevät Diagoras RHO: n lentokentältä, joka sijaitsee 14 km: n päässä Rhodesin keskustasta Venetsiaiin (saapuminen Marco Polo VCE: n lentokentälle)
TUIfly tarjoaa lentoyhteyden Diagoras RHO: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Rhodes Centre, Kreikka) osoitteesta Wien (palvelevat Vienna-Schwechat International VIE: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Venezia Tronchettoin sataman ja Patrasin välillä (Patras Terminal Ferry Sud, 3.2 km).
Minoan Lines-lautat tekevät rajan välillä Venetsia ja Patras, jossa he palvelevat satamia Venezia Tronchetto ja Patras Terminal Ferry Sud vastaavasti 2.7 km ja 3.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)