Matkusta kohteesta Rhodes kohteeseen Skiathos

Suunnittele matkasi Rhodesista Skiathosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Rhodesista Skiathosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Rhodes
Skiathos
  • Hanki hinnat
2
Rhodes
Ateena
Skiathos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Rhodes Skiathos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys515 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Rhodes että Skiathos ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Rhodes että Skiathos? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja lautta mennä Skiathos alkaen Rhodes, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Skiathos ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Rhodes - Skiathos tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Olympic Air, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Aegean Airlines tai Ryanairista Skiathos.

Kaikki liikennemuodot Rhodes Skiathos

Jos haluat matkustaa Rhodesista (Dodecanese, Kreikka) Skiathosan (Sporades-saaret, Kreikka) 515 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Skiathosan Rhodesista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Rhodes-Ateena ja Ateena-Skiathos
Jätä Rhodes ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Diagoras RHO: n lentokentälle 14 km: een, kun haluat tehdä lennon Ateenaiin (Eleftherios Venizelos International Airport, IATA-koodi: ATH], jota hallinnoi Ryanair, Olympic Air tai Aegean Airlines.Ateenaista ota toinen kone Olympic Air: llä, joka vie sinut Skiathosn lentokentälle (Skiathos, Kreikka).
Ei ole Rhodesin Skiathosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Rhodes-Ateena.
Tulet Rhodesin satamaan 0.5 km de Rhodesiin Aigaion Pelagos tai Blue Star Ferries-aluksella. Vene laittaa Athens Piraeus E3n satamaan 7.8 km: ta Ateenaista. Suosittelemme, että tulet Rhodesin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)