Suositeltu reitti
Rooma
Matkusta suoraan Reggio Calabria lennot, kimppakyytiä, bussi
Reggio Calabria
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Rooma
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Napoli
Napoli
Matkusta bussi, kimppakyytiä Reggio Calabria
Reggio Calabria
Katso hinnat

Miten päästä Rooma Reggio Calabria?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rooma kohteesta Reggio Calabria ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Rooma Reggio Calabria, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Rooma ja Reggio Calabria väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Rooma ja Reggio Calabria välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Rooma-Reggio Calabria-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Rooma Reggio Calabria sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Rooma Reggio Calabria

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Rooma Reggio Calabria, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Rooma Reggio Calabria junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Rooma-Reggio Calabria-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Rooma Reggio Calabria

Monet lennot yhdistävät Rooma ja Reggio Calabria päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Reggio Calabria ennätysajassa.

Kimppakyyti Rooma Reggio Calabria

Kimppakyyti Rooma ja Reggio Calabria välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Reggio Calabria hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Rooma tai Reggio Calabria.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Rooma Reggio Calabria -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Rooma Reggio Calabria

Lähtökaupunki
Rooma
Italia
Latium
Määränpääkaupunki
Reggio Calabria
Italia
Calabria
Etäisyys
499 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Rooma Reggio Calabria lippuja
Etsi majoitusta Reggio Calabria
Suunnittele matkasi Rooma Reggio Calabria helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Rooma Reggio Calabria helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Rooma ja Reggio Calabria välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus tai Fiumicino Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Rooma ja Reggio Calabria välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Rooma ja Reggio Calabria välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Rooma Reggio Calabria?
Mukavuus Rooma ja Reggio Calabria välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Rooma-Reggio Calabria-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Rooma-Reggio Calabria-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Rooma-Reggio Calabria-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Rooma Reggio Calabria?
Joustava Kimppakyyti Rooma Reggio Calabria on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Rooma Reggio Calabria suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Rooma Reggio Calabria.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Rooma Reggio Calabria?
Hinnat Bussiliput Rooma Reggio Calabria ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Reggio Calabria (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Rooma ja Reggio Calabria väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Rooma-Reggio Calabria-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Rooma Reggio Calabria kulkevat 499 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Reggio Calabria.
Rooma Reggio Calabria lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Rooma ja Reggio Calabria välillä on nopein tapa matkustaa 499 km Rooma ja Reggio Calabria välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Rooma Reggio Calabria sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Rooma Reggio Calabria voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Reggio Calabria matkustavien on usein saavuttava Rooma lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Rooma? Minne saavun Reggio Calabria?

Rooma lähtö bussiasemat

Roma
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta
Aeroporto Fiumicino
Kartta
Aeroporto Ciampino
Kartta

Rooma lähtöasemat

Roma Termini
Kartta
Roma Tiburtina
Kartta
Ottaviano
Kartta

Rooma lähtevät lentokentät

Fiumicino
Kartta

Reggio Calabria saapuminen asemat

Reggio Calabria Centrale
Kartta
Reggio Calabria Lido
Kartta

Reggio Calabria saapumislentokentät

Tito Menniti
Kartta
Etsi Rooma Reggio Calabria lippuja
Etsi majoitusta Reggio Calabria

Bussi Rooma Reggio Calabria

Bussilipun keskihinta reitillä Rooma-Reggio Calabria vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Rooma - Reggio Calabria Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Reggio Calabria Rooma vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Reggio Calabria, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat Rooma ja Reggio Calabria väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Rooma-Reggio Calabria-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussiyhtiöt Rooma Reggio Calabria

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Trenitalia
Trenitalia
Etsi bussilippuja Rooma Reggio Calabria

Junat Rooma Reggio Calabria

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Rooma Reggio Calabria. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Rooma Reggio Calabria voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Rooma Reggio Calabria. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Rooma ja Reggio Calabria välillä.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Rooma ja Reggio Calabria välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Rooma Reggio Calabria

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Etsi Rooma Reggio Calabria junaliput

Lennot Rooma Reggio Calabria

Lentoyhtiöt Rooma Reggio Calabria

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Etsi lentoja Rooma Reggio Calabria

Kimppakyyti Rooma Reggio Calabria

Rooma ja Reggio Calabria välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Rooma Reggio Calabria riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Rooma - Reggio Calabria voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Rooma ja Reggio Calabria välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Rooma Reggio Calabria

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Rooma Reggio Calabria
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika