Suositeltu reitti
Salerno
Matkusta suoraan Milano juna, bussi, kimppakyytiä
Milano
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Salerno
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Milano
Milano
Katso hinnat
Salerno
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Bologna
Bologna
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Milano
Milano
Katso hinnat

Miten päästä Salerno Milano?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Salerno kohteesta Milano ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Salerno Milano, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Salerno ja Milano väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), Thello, FlixBus tai Hellö) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Salerno ja Milano välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Salerno-Milano-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Salerno Milano sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Salerno Milano

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Salerno Milano, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Salerno Milano junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Salerno-Milano-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Salerno Milano

Monet lennot yhdistävät Salerno ja Milano päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Milano ennätysajassa.

Kimppakyyti Salerno Milano

Kimppakyyti Salerno ja Milano välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Milano hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Salerno tai Milano.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Salerno Milano -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Salerno Milano

Lähtökaupunki
Salerno
Italia
Campania
Määränpääkaupunki
Milano
Italia
Lombardia
Etäisyys
699 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Salerno Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano
Suunnittele matkasi Salerno Milano helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Salerno Milano helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Salerno ja Milano välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), Thello, FlixBus tai Hellö, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Salerno ja Milano välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Salerno ja Milano välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Salerno Milano?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Salerno ja Milano väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Salerno Milano ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Milano (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Salerno-Milano-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Salerno Milano kulkevat 699 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Milano.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Salerno Milano?
Saavutettavuus Salerno tai Milano juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Nopeus Junat Salerno Milano ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Salerno-Milano-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Salerno-Milano-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Salerno Milano?
Taloudellinen Kimppakyyti Salerno Milano on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Salerno Milano on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Salerno Milano voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Salerno Milano lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Salerno ja Milano välillä on nopein tapa matkustaa 699 km Salerno ja Milano välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Salerno Milano sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Milano matkustavien on usein saavuttava Salerno lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Salerno Milano voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Salerno? Minne saavun Milano?

Salerno lähtö bussiasemat

Salerno - Piazza della Concordia
Kartta

Salerno lähtöasemat

Salerno
Kartta

Milano saapuminen linja-autoasemat

Milan autostazione
Kartta
Milan (San Donato)
Kartta

Milano saapuminen asemat

Milano Centrale
Kartta
Milano Porta Garibaldi
Kartta
Milano Rogoredo
Kartta
Milano Lambrate
Kartta

Milano saapumislentokentät

Malpensa
Kartta
Linate
Kartta
Etsi Salerno Milano lippuja
Etsi majoitusta Milano

Bussi Salerno Milano

Salerno ja Milano välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Milano Salerno vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Milano, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Salerno-Milano-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Salerno-Milano vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Salerno - Milano Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Salerno Milano

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Salerno Milano

Junat Salerno Milano

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Salerno Milano. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Salerno ja Milano välillä.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Salerno Milano. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Salerno Milano kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Salerno ja Milano välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Salerno Milano

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Thello
Thello
SNCF
SNCF
Etsi Salerno Milano junaliput

Lennot Salerno Milano

Lentoyhtiöt Salerno Milano

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Salerno Milano

Kimppakyyti Salerno Milano

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Salerno ja Milano välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Salerno ja Milano välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Salerno ja Milano välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Salerno Milano

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Salerno Milano
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika