Salerno
Matkusta suoraan Paola juna, kimppakyytiä
Paola
Katso hinnat

Miten päästä Salerno Paola?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Salerno kohteesta Paola ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Salerno Paola, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Salerno ja Paola väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Salerno ja Paola välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Salerno-Paola-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Salerno Paola sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Salerno Paola junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Salerno-Paola-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Salerno Paola

Kimppakyyti Salerno ja Paola välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Paola hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Salerno tai Paola.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Salerno Paola -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Salerno Paola

Lähtökaupunki
Salerno
Italia
Campania
Määränpääkaupunki
Paola
Italia
Calabria
Etäisyys
182 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja kimppakyytiä.
Etsi Salerno Paola lippuja
Etsi majoitusta Paola
Suunnittele matkasi Salerno Paola helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Salerno Paola helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Salerno ja Paola välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Salerno ja Paola välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Salerno ja Paola välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Salerno Paola?
Nopeus Junat Salerno Paola ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Salerno-Paola-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Salerno Paola?
Joustava Kimppakyyti Salerno Paola on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Salerno? Minne saavun Paola?

Salerno lähtöasemat

Salerno
Kartta

Paola saapuminen asemat

Paola
Kartta
Etsi Salerno Paola lippuja
Etsi majoitusta Paola

Junat Salerno Paola

Junalippu Salerno Paola kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Salerno Paola riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Paola ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Salerno Paola. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Salerno ja Paola välillä.

Junayhtiöt Salerno Paola

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Salerno Paola junaliput

Kimppakyyti Salerno Paola

Salerno ja Paola välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Salerno Paola riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Salerno - Paola voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Salerno Paola riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Salerno Paola

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Salerno Paola
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika