Matkusta kohteesta Skiathos kohteeseen Korfu

Suunnittele matkasi Skiathosista Korfuan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Skiathosista Korfuan vuonna kone, lautta

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Skiathos
Bari
Korfu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Skiathos Korfu

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys311 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Skiathos että Korfu ?

Suunnittelet matkaa Skiathos että Korfu ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Skiathos Korfu? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja lautta mennä Korfu alkaen Skiathos, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Korfu ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Skiathos - Korfu tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot ja lautta Volotea, Superfast Ferries tai Ventouris Ferriesista Korfu.

Kaikki liikennemuodot Skiathos Korfu

Jos haluat matkustaa Skiathosista (Sporades-saaret, Kreikka) Korfuan (Jooniansaaret, Kreikka) 311 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Korfu Skiathos. Voit ottaa lennonSkiathos-Bari tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Skiathos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Skiathos JSI: n lentokentälle 2.2 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.
Ei ole Skiathosin Korfun suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Bari-Korfu.
Tulet Bari Molo San Vito 4in satamaan 1.4 km de Bariiin Ventouris Ferries tai Superfast Ferries-aluksella. Vene laittaa Kerkyran satamaan 1.5 km: ta Korfuista. Suosittelemme, että tulet Bariin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)