Suositeltu reitti
Skiathos
Matkusta suoraan Kos lennot
Kos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Skiathos
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Matkusta lautta Kos
Kos
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Kos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Skiathos kohteesta Kos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Skiathos Kos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Skiathos ja Kos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Aegean Airlines, Olympic Air tai Blue Star Ferries) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Skiathos ja Kos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Skiathos-Kos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Skiathos Kos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Skiathos Kos lautalla

Skiathos ja Kos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Skiathos Kos

Monet lennot yhdistävät Skiathos ja Kos päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kos ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Skiathos Kos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Skiathos Kos

Lähtökaupunki
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Määränpääkaupunki
Kos
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
418 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Skiathos Kos lippuja
Etsi majoitusta Kos
Suunnittele matkasi Skiathos Kos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Skiathos Kos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Skiathos ja Kos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Aegean Airlines, Olympic Air tai Blue Star Ferries, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Skiathos ja Kos välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Skiathos? Minne saavun Kos?

Skiathos lähtevät lentokentät

Skiathos
Kartta

Kos saapumissatamat

Kos
Kartta

Kos saapumislentokentät

Kos
Kartta
Etsi Skiathos Kos lippuja
Etsi majoitusta Kos
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika