Matkusta kohteesta Skiathos kohteeseen Oulu

Suunnittele matkasi Skiathosista Ouluan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Skiathosista Ouluan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Skiathos
Oulu
  • Hanki hinnat
2
Skiathos
Helsinki
Oulu
  • Hanki hinnat

Matkustaa Skiathos Oulu

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys2877 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Skiathos kohteeseen Oulu?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Skiathos Oulun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Skiathos Oulun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Skiathosin ja Oulun kaupungit kartalla sekä reitillä Skiathos Oulu ja eri yhteyspisteet (Ouluin lentokenttä, Ouluin asema, Oulu Tuirain asema, Skiathosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Oulu

Kaikki liikennemuodot Skiathos Oulu

Jos haluat matkustaa Skiathosista (Sporades-saaret, Kreikka) Ouluan (Suomi) 2877 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Ouluan Skiathosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Skiathos-Helsinki ja Helsinki-Oulu
Jätä Skiathos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Skiathos JSI: n lentokentälle 2.2 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair.Helsinkiista ota toinen kone Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai Finnair: llä, joka vie sinut Oulun lentokentälle (Oulu, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Skiathosista Ouluan ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Oulu ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Ouluiin lähtevät Havukoskiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Ouluiin on Oulun asemalla (0.6 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)