Skiathos
Matkusta lennot Ateena
Ateena
Matkusta bussi Patras
Patras
Katso hinnat

Miten päästä Skiathos Patras?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Skiathos kohteesta Patras ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Skiathos Patras, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Skiathos ja Patras väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Hellenic Train, Olympic Air tai Hellenic Train) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Skiathos ja Patras välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Skiathos-Patras-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Skiathos Patras sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Skiathos Patras

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Skiathos Patras, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Skiathos Patras junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Skiathos-Patras-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Skiathos Patras

Monet lennot yhdistävät Skiathos ja Patras päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Patras ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Skiathos Patras -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Skiathos Patras

Lähtökaupunki
Skiathos
Kreikka
Sporades-saaret
Määränpääkaupunki
Patras
Kreikka
Länsi-Kreikka
Etäisyys
182 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Skiathos Patras lippuja
Etsi majoitusta Patras
Suunnittele matkasi Skiathos Patras helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Skiathos Patras helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Skiathos ja Patras välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Hellenic Train, Olympic Air tai Hellenic Train, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Skiathos ja Patras välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Skiathos ja Patras välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Skiathos Patras?
Maisemat Skiathos ja Patras väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Skiathos-Patras-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Skiathos Patras?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Skiathos ja Patras väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Skiathos Patras kulkevat 182 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Patras.
Skiathos Patras lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Skiathos Patras sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Patras matkustavien on usein saavuttava Skiathos lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Skiathos? Minne saavun Patras?

Skiathos lähtevät lentokentät

Skiathos
Kartta

Patras saapuminen asemat

Patra
Kartta
Etsi Skiathos Patras lippuja
Etsi majoitusta Patras

Bussi Skiathos Patras

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Skiathos-Patras-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussimatkan kesto välillä Skiathos - Patras vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Patras liikennöivät bussit.

Skiathos ja Patras välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Skiathos Patras

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi bussilippuja Skiathos Patras

Junat Skiathos Patras

Junalippu Skiathos Patras kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Skiathos Patras riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Patras ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Skiathos Patras. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Skiathos ja Patras välillä.

Junayhtiöt Skiathos Patras

Hellenic Train
Hellenic Train
Etsi Skiathos Patras junaliput

Lennot Skiathos Patras

Lentoyhtiöt Skiathos Patras

Olympic Air
Olympic Air
Etsi lentoja Skiathos Patras
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika