Matkusta kohteesta Skiathos kohteeseen Patras

Suunnittele matkasi Skiathosista Patrasan vuonna juna, bussi, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Skiathosista Patrasan vuonna kone, juna, bussi

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Skiathos
Ateena
Patras
  • Hanki hinnat

Matkustaa Skiathos Patras

Kuljetusmuodotkone, bussi, juna
etäisyys182 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Skiathos että Patras ?

Suunnittelet matkaa Skiathos että Patras ja kuten monet matkustajat etsit parasta ja halvinta kuljetusmuotoa matkustaa välillä Skiathos Patras? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat bussit, junat ja lennot päästä Patras. Syötä matkustuspäiväsi vain Patras ja Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Skiathos - Patras tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lennot, junat ja bussit TrainOSE tai Olympic Airista Patras.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Skiathosista Patrasan?

Lentoyhtiöt
Olympic Air tekee lennon lähtevät Skiathos JSI: n lentokentältä, joka sijaitsee 2.2 km: n päässä Skiathosin keskustasta Ateenaiin (saapuminen Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
TrainOSE tarjoaa linjat Ateena-Kiato -juna lähtee Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών in asemalta (21 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Kiato / Κιάτοn asemaa saavuttaessa (1.3 km keskustasta) ja Kiatoista Patrasiin ja -juna Kiato / Κιάτοin asemalta Patra-asemalle (Länsi-Kreikka Kreikka)
Bussiyhtiöt
TrainOSE tarjoaa bussiliikennettä Athens International Airport / Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών in bussiterminaalista Ateenaissa ja Kiato / Κιάτοn linja-autoasemalta ( Kreikka) ja välillä Kiato City (palvelevat Kiato / Κιάτο linja-autoasema on 1.3 km keskustassa) ja Patras City, jossa bussi pudottaa sinut pois Patra Linja-autoasema sijaitsee noin 0.5 km keskustasta.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)