Matkusta kohteesta Skiathos kohteeseen Rovaniemi

Suunnittele matkasi Skiathosista Rovaniemian vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Skiathosista Rovaniemian vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Skiathos
Rovaniemi
  • Hanki hinnat
2
Skiathos
Helsinki
Rovaniemi
  • Hanki hinnat

Matkustaa Skiathos Rovaniemi

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys3043 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Skiathos kohteeseen Rovaniemi?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Skiathos Rovaniemin matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Skiathos Rovaniemin matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Skiathosin ja Rovaniemin kaupungit kartalla sekä reitillä Skiathos Rovaniemi ja eri yhteyspisteet (Rovaniemiin lentokenttä, Rovaniemiin asema, Muurolain asema, Vaaralain asema, Skiathosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Rovaniemi

Kaikki liikennemuodot Skiathos Rovaniemi

Jos haluat matkustaa Skiathosista (Sporades-saaret, Kreikka) Rovaniemian (Suomi) 3043 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Rovaniemian Skiathosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Skiathos-Helsinki ja Helsinki-Rovaniemi
Jätä Skiathos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Skiathos JSI: n lentokentälle 2.2 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair.Helsinkiista ota toinen kone Finnair tai Norwegian Air Shuttle: llä, joka vie sinut Rovaniemin lentokentälle (Rovaniemi, Suomi).
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Skiathosista Rovaniemian ilman muutoksia. Voit ottaa junanHelsinki-Rovaniemi ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat VR: stä Rovaniemiiin lähtevät Havukoskiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Rovaniemiiin on Rovaniemin asemalla (0.8 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)