Split
Matkusta suoraan Rijeka kimppakyytiä, bussi, lautta
Rijeka
Katso hinnat

Miten päästä Split Rijeka?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Split kohteesta Rijeka ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Split Rijeka, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Split ja Rijeka väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines, Volotea tai Jadrolinija) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Split ja Rijeka välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Split-Rijeka-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Split Rijeka sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Split Rijeka

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Split Rijeka, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Split Rijeka

Monet lennot yhdistävät Split ja Rijeka päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rijeka ennätysajassa.

Kimppakyyti Split Rijeka

Kimppakyyti Split ja Rijeka välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Rijeka hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Split tai Rijeka.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Split Rijeka -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Split Rijeka

Lähtökaupunki
Split
Kroatia
Split-Dalmatia
Määränpääkaupunki
Rijeka
Kroatia
Primorje-Gorski Kotar
Etäisyys
258 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi ja lautta.
Etsi Split Rijeka lippuja
Etsi majoitusta Rijeka
Suunnittele matkasi Split Rijeka helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Split Rijeka helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Split ja Rijeka välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines, Volotea tai Jadrolinija, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Split ja Rijeka välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Split ja Rijeka välillä

Split Rijeka lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Split ja Rijeka välillä on nopein tapa matkustaa 258 km Split ja Rijeka välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Split Rijeka sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Rijeka matkustavien on usein saavuttava Split lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Split Rijeka voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Split Rijeka?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Split ja Rijeka väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Split Rijeka ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rijeka (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Split-Rijeka-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Split Rijeka kulkevat 258 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rijeka.
Kimppakyytien edut ja haitat Split Rijeka?
Taloudellinen Kimppakyyti Split Rijeka on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Split Rijeka on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Split Rijeka voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Split? Minne saavun Rijeka?

Split lähtö bussiasemat

Split
Kartta
Kaštel Sucurac
Kartta

Split lähtevät lentokentät

Split
Kartta

Rijeka saapuminen linja-autoasemat

Rijeka
Kartta
Etsi Split Rijeka lippuja
Etsi majoitusta Rijeka

Bussi Split Rijeka

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Split-Rijeka-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Split ja Rijeka välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Rijeka Split vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Rijeka, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Split-Rijeka vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Split - Rijeka Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Split Rijeka

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Split Rijeka

Lennot Split Rijeka

Lentoyhtiöt Split Rijeka

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Volotea
Volotea
Etsi lentoja Split Rijeka

Kimppakyyti Split Rijeka

Split ja Rijeka välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Split Rijeka riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Split - Rijeka voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Split ja Rijeka välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Split Rijeka

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Split Rijeka

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika