Suositeltu reitti
Split
Matkusta lennot, kimppakyytiä, bussi Varsova
Varsova
Matkusta bussi Vaasa
Vaasa
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Split
Matkusta suoraan Vaasa bussi
Vaasa
Katso hinnat

Miten päästä Split Vaasa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Split kohteesta Vaasa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Split Vaasa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Split ja Vaasa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (LOT Polish Airlines, Wizzair, FlixBus tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Split ja Vaasa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Split-Vaasa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Split Vaasa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Split Vaasa

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Split Vaasa, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Split Vaasa

Monet lennot yhdistävät Split ja Vaasa päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Vaasa ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Split Vaasa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Split Vaasa

Lähtökaupunki
Split
Kroatia
Split-Dalmatia
Määränpääkaupunki
Vaasa
Suomi
Etäisyys
2202 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Split Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa
Suunnittele matkasi Split Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Split Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Split ja Vaasa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten LOT Polish Airlines, Wizzair, FlixBus tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Split ja Vaasa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Split ja Vaasa välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Split Vaasa?
Hinnat Bussiliput Split Vaasa ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Vaasa (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Split ja Vaasa välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Split-Vaasa-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Split Vaasa kulkevat 2202 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Vaasa.
Split Vaasa lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Split ja Vaasa välillä on nopein tapa matkustaa 2202 km Split ja Vaasa välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Split Vaasa sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Split Vaasa voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Split ja Vaasa välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Split? Minne saavun Vaasa?

Split lähtö bussiasemat

Split
Kartta

Split lähtevät lentokentät

Split
Kartta

Vaasa saapuminen linja-autoasemat

Vaasa, Bus Station
Kartta
Etsi Split Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa

Bussi Split Vaasa

Lähtöjen tiheys Vaasa Split vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Vaasa, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Split-Vaasa vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Split - Vaasa Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Split - Vaasa vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Vaasa liikennöivät bussit.

Useimmat Split ja Vaasa väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Split Vaasa

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Split Vaasa

Lennot Split Vaasa

Lentoyhtiöt Split Vaasa

LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Wizzair
Wizzair
Etsi lentoja Split Vaasa

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika