Tallinna
Matkusta suoraan Helsinki lautta, bussi, lennot
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Tallinna Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tallinna kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tallinna Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tallinna ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tallinna ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tallinna-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tallinna Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Tallinna Helsinki

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tallinna Helsinki, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Tallinna Helsinki

Monet lennot yhdistävät Tallinna ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tallinna Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tallinna Helsinki

Lähtökaupunki
Tallinna
Viro
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
82 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta, bussi ja lennot.
Etsi Tallinna Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Tallinna Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tallinna Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tallinna ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line tai Viking Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tallinna ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tallinna ja Helsinki välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tallinna Helsinki?
Palvelut junassa Tallinna ja Helsinki välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Tallinna Helsinki ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Helsinki (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Tallinna ja Helsinki väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Tallinna-Helsinki-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Tallinna Helsinki kulkevat 82 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Helsinki.
Tallinna Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Tallinna ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 82 km Tallinna ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tallinna Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Tallinna ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Tallinna Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Tallinna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Tallinna? Minne saavun Helsinki?

Tallinna lähtö bussiasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna lähtevät lentokentät

Ulemiste
Kartta

Helsinki saapuminen linja-autoasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Tallinna Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Tallinna ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Tallinna Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Tallinna ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Tallinna ja Helsinki väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Helsinki ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Tallinna Helsinki. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Helsinki.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Tallinna ja Helsinki väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Helsinki viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Tallinna-Helsinki-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki.

Bussi Tallinna Helsinki

Tallinna ja Helsinki välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Helsinki Tallinna vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Helsinki, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Tallinna-Helsinki-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Tallinna-Helsinki-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Tallinna-Helsinki vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Tallinna - Helsinki Vivanodalla.

Useimmat Tallinna ja Helsinki väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Tallinna Helsinki

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Tallinna Helsinki

Lennot Tallinna Helsinki

Lentoyhtiöt Tallinna Helsinki

Finnair
Finnair
Etsi lentoja Tallinna Helsinki

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika