Tallinna
Matkusta suoraan Helsinki lautta, lennot
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Tallinna Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tallinna kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tallinna Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tallinna ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line tai Tallink) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tallinna ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tallinna-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tallinna Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lennot Tallinna Helsinki

Monet lennot yhdistävät Tallinna ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tallinna Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tallinna Helsinki

Lähtökaupunki
Tallinna
Viro
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
82 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta ja lennot.
Etsi Tallinna Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Tallinna Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tallinna Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tallinna ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Finnair, Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line tai Tallink, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tallinna ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Tallinna? Minne saavun Helsinki?

Tallinna lähtevät lentokentät

Ulemiste
Kartta

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Tallinna Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Tallinna ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Tallinna Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Tallinna ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Tallinna ja Helsinki väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Helsinki ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Tallinna Helsinki. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Helsinki.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Tallinna ja Helsinki väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Helsinki viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Tallinna-Helsinki-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki.

Lennot Tallinna Helsinki

Lentoyhtiöt Tallinna Helsinki

Finnair
Finnair
Etsi lentoja Tallinna Helsinki
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika