Matkusta kohteesta Tallinna kohteeseen Jonkoping

Suunnittele matkasi Tallinnaista Jonkopingan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Tallinnaista Jonkopingan vuonna kone, lautta, juna, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Tallinna
Jonkoping
  • Hanki hinnat
2
Tallinna
Tukholma
Jonkoping
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Tallinna Jonkoping

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys640 km
Suora linjaEi

Kuinka on mahdollista siirtyä Tallinna että Jonkoping ?

Olet valinnut Jonkoping seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Tallinna ja miten löytää paras Tallinna että Jonkoping kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot, lautta, junat ja bussit mennä Jonkoping alkaen Tallinna, säästät aikaa ja rahaa! Kirjoita matkapäiväsi Jonkoping ja Vivanoda näyttää kaikki kuljetustarjoukset. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Päästäksesi määränpäähänsi alkaen Tallinna, matkustat St. Peter Line, Avies, FlixBus, SAS - Scandinavian Airlines, Ryanair, Bus4You, Swebus tai FlyBEilla bussit, junat, lautta tai lennot.

Kaikki liikennemuodot Tallinna Jonkoping

Jos haluat matkustaa Tallinnaista (Viro) Jonkopingan (Ruotsi) 640 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, lautta, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Jonkopingan Tallinnaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Tallinna-Tukholma ja Tukholma-Jonkoping
Jätä Tallinna ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Ulemiste TLL: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Tukholmaiin (Arlanda Airport, IATA-koodi: ARN], jota hallinnoi FlyBE, SAS - Scandinavian Airlines tai Ryanair.Tukholmaista ota toinen kone Avies: llä, joka vie sinut Axamon lentokentälle (Jonkoping, Ruotsi).
Ei ole Tallinnain Jonkopingn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (juna) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tallinna-Tukholma.
Tulet Tallinn Terminal Ain satamaan 0.8 km de Tallinnaiin Tallink tai St. Peter Line-aluksella. Vene laittaa Stockholm Värtahamnen Terminaln satamaan 3.1 km: ta Tukholmaista. Suosittelemme, että tulet Tallinnain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Vaikka Tallinna Jonkopingan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (lautta], joka suorittaa matkan Tukholma-Jonkoping.
Sinulle tulee linja-auto Tukholmaiin. Bussi putoaa sinut pois Jönköping Centralstation (0.4 km Jonkoping, Ruotsi) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Stockholmin linja-autoasemalla (0.5 km de Tukholma) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Jonkopingille.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Tallinnaista Jonkopingan ilman muutoksia. Voit ottaa junanTukholma-Jonkoping ja käyttö lautta päästäksesi määränpäähän.
Junat SJ: stä Jonkopingiin lähtevät Stockholm Centralstationin rautatieasemalta Tukholmaissa. Saapuminen Jonkopingiin on Jönköping Centralstationn asemalla (0.4 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)