Suositeltu reitti
Tallinna
Matkusta suoraan Kittilä lennot
Kittilä
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tallinna
Matkusta lautta, bussi Helsinki
Helsinki
Matkusta lennot Kittilä
Kittilä
Katso hinnat

Miten päästä Tallinna Kittilä?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tallinna kohteesta Kittilä ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tallinna Kittilä, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tallinna ja Kittilä väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tallinna ja Kittilä välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tallinna-Kittilä-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tallinna Kittilä sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Tallinna Kittilä lautalla

Tallinna ja Kittilä välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Tallinna Kittilä

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tallinna Kittilä, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Tallinna Kittilä

Monet lennot yhdistävät Tallinna ja Kittilä päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Kittilä ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tallinna Kittilä -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tallinna Kittilä

Lähtökaupunki
Tallinna
Viro
Määränpääkaupunki
Kittilä
Suomi
Etäisyys
914 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Tallinna Kittilä lippuja
Etsi majoitusta Kittilä
Suunnittele matkasi Tallinna Kittilä helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tallinna Kittilä helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tallinna ja Kittilä välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tallinna ja Kittilä välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tallinna ja Kittilä välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tallinna Kittilä?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Tallinna ja Kittilä väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Tallinna Kittilä ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Kittilä (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Tallinna Kittilä kulkevat 914 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Kittilä.
Comfort Tallinna-Kittilä-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Tallinna Kittilä?
Miellyttävä kokemus Tallinna ja Kittilä väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Tallinna ja Kittilä välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Joustavuus Tallinna ja Kittilä välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Kittilä matkan suunnittelua.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Tallinna ja Kittilä välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Tallinna Kittilä lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tallinna Kittilä sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Tallinna ja Kittilä välillä on nopein tapa matkustaa 914 km Tallinna ja Kittilä välillä.
Turvatarkastukset Kittilä matkustavien on usein saavuttava Tallinna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Tallinna Kittilä voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Tallinna? Minne saavun Kittilä?

Tallinna lähtösatamat

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta

Tallinna lähtö bussiasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna lähtevät lentokentät

Ulemiste
Kartta

Kittilä saapumislentokentät

Kittila
Kartta
Etsi Tallinna Kittilä lippuja
Etsi majoitusta Kittilä

Lautta Tallinna Kittilä

Mukavuudet Tallinna Kittilä kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Tallinna Kittilä kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttalipun hinta Tallinna Kittilä voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Tallinna Kittilä suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Tallinna ja Kittilä välillä. Huomaa, että Tallinna ja Kittilä välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Kittilä johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Tallinna Kittilä

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Tallinna Kittilä lautta lippuja

Bussi Tallinna Kittilä

Tallinna ja Kittilä välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Useimmat Tallinna ja Kittilä väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Tallinna-Kittilä-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Tallinna-Kittilä vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Tallinna - Kittilä Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Tallinna Kittilä

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Tallinna Kittilä

Lennot Tallinna Kittilä

Lentoyhtiöt Tallinna Kittilä

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Tallinna Kittilä

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika