Suositeltu reitti
Tallinna
Matkusta suoraan Rovaniemi lennot
Rovaniemi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tallinna
Matkusta bussi, lautta Helsinki
Helsinki
Matkusta lennot, juna Rovaniemi
Rovaniemi
Katso hinnat

Miten päästä Tallinna Rovaniemi?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tallinna kohteesta Rovaniemi ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tallinna Rovaniemi, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tallinna ja Rovaniemi väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tallinna ja Rovaniemi välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tallinna-Rovaniemi-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tallinna Rovaniemi sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Tallinna Rovaniemi lautalla

Tallinna ja Rovaniemi välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Tallinna Rovaniemi

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tallinna Rovaniemi, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Tallinna Rovaniemi junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tallinna-Rovaniemi-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Tallinna Rovaniemi

Monet lennot yhdistävät Tallinna ja Rovaniemi päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rovaniemi ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tallinna Rovaniemi -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tallinna Rovaniemi

Lähtökaupunki
Tallinna
Viro
Määränpääkaupunki
Rovaniemi
Suomi
Etäisyys
786 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Tallinna Rovaniemi lippuja
Etsi majoitusta Rovaniemi
Suunnittele matkasi Tallinna Rovaniemi helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tallinna Rovaniemi helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tallinna ja Rovaniemi välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tallinna ja Rovaniemi välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tallinna ja Rovaniemi välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tallinna Rovaniemi?
Nopeus Junat Tallinna Rovaniemi ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Tallinna tai Rovaniemi juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Tallinna-Rovaniemi-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Tallinna-Rovaniemi-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tallinna Rovaniemi?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Tallinna ja Rovaniemi väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Tallinna Rovaniemi ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Rovaniemi (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Tallinna Rovaniemi kulkevat 786 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Rovaniemi.
Comfort Tallinna-Rovaniemi-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Tallinna Rovaniemi?
Miellyttävä kokemus Tallinna ja Rovaniemi väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Joustavuus Tallinna ja Rovaniemi välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Rovaniemi matkan suunnittelua.
Hinnat Tallinna ja Rovaniemi välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Tallinna Rovaniemi lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tallinna Rovaniemi sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Tallinna ja Rovaniemi välillä on nopein tapa matkustaa 786 km Tallinna ja Rovaniemi välillä.
Turvatarkastukset Rovaniemi matkustavien on usein saavuttava Tallinna lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Tallinna Rovaniemi voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Tallinna? Minne saavun Rovaniemi?

Tallinna lähtösatamat

Tallinn Terminal A
Kartta
Tallinn Terminal D
Kartta

Tallinna lähtö bussiasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna lähtevät lentokentät

Ulemiste
Kartta

Rovaniemi saapuminen asemat

Rovaniemi
Kartta
Muurola
Kartta
Vaarala
Kartta

Rovaniemi saapumislentokentät

Rovaniemi
Kartta
Etsi Tallinna Rovaniemi lippuja
Etsi majoitusta Rovaniemi

Lautta Tallinna Rovaniemi

Jotkin Tallinna ja Rovaniemi välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttalipun hinta Tallinna Rovaniemi voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Tallinna Rovaniemi suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Mukavuudet Tallinna Rovaniemi kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Tallinna ja Rovaniemi välillä. Huomaa, että Tallinna ja Rovaniemi välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Rovaniemi johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Lauttayhtiöt Tallinna Rovaniemi

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Etsi Tallinna Rovaniemi lautta lippuja

Bussi Tallinna Rovaniemi

Bussimatkan kesto välillä Tallinna - Rovaniemi vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Rovaniemi liikennöivät bussit.

Useimmat Tallinna ja Rovaniemi väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Tallinna ja Rovaniemi välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Tallinna-Rovaniemi-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Tallinna Rovaniemi

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Tallinna Rovaniemi

Junat Tallinna Rovaniemi

Keskimääräinen junamatka-aika Tallinna Rovaniemi riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Rovaniemi ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Tallinna Rovaniemi kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Tallinna ja Rovaniemi välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Tallinna Rovaniemi. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Tallinna ja Rovaniemi välillä.

Junayhtiöt Tallinna Rovaniemi

VR
VR
Etsi Tallinna Rovaniemi junaliput

Lennot Tallinna Rovaniemi

Lentoyhtiöt Tallinna Rovaniemi

Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Tallinna Rovaniemi

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika